Govorili slovensko? Tukaj rojen šiptar bo tudi govoril slovensko, ampak ga itak tista njegova odurna faca s podolgovatim nosom iz Turkmenistana in Azarbeijana izda, da je samo en navaden turški cigo. Če je pri tem imel še masko pa je… ...prikaži veče lahko kdorkoli, saj so meje odprte in globalizem pedo-lgbtiq bolezenskih struktur je na udaru skupaj z zeleno mafijo.
Sem že hotel napisati, da so se tudi Zlovenci že tako prepokvarili, da gredo to početi, ... Ampak, sem se pa potem po drugih komentarjih tudi spomnil, da imamo že Toliko Migrantskih Pokvarjencev v Sloveniji, da je državljanska vojna žal… ...prikaži več Neizogibna ... ker so nam jih naši Prepokvarjeni voditelji že toliko navozili ( levi in desni) , ker žal delujejo Proti lastnemu Narodu iz lastne Antislovenske Zlobe !!! ! !!! In Kdo je kriv za TO ?!? Nihče drug kot Slovenski starši, z njihovo Preslabo vzgojo !
Govorili slovensko? Tukaj rojen šiptar bo tudi govoril slovensko, ampak ga itak tista njegova odurna faca s podolgovatim nosom iz Turkmenistana in Azarbeijana izda, da je samo en navaden turški cigo. Če je pri tem imel še masko pa je… ...prikaži veče lahko kdorkoli, saj so meje odprte in globalizem pedo-lgbtiq bolezenskih struktur je na udaru skupaj z zeleno mafijo.
ejga, kva praviš, da šiptarji govorijo slovensko. masi ti mona ena. kak neki bo šiptar gučov slovensko, k pa rabijo zanje tolmače na šihtu pa v šoli.
rd2dmk2 to je bil cinizem, dejstvo je, da se preveč črnih pa zarutanih sprehaja po Sloveniji.
TOOOČNO TOOO !!! ! !!!
Policija je redno prisotna pred parlamentom,sodišči in protokolarnimi objekti......zakaj ne varujejo državljanov?
Zakaj je pa ograja okoli pokopališča? Saj ne bo nihče pobegnil, Kajne?
Leon 👍 Nora24tv poroča, da presežek policije v glavnem varuje Murgle in Kučana. Za to pa tisti na Trstenjakovi lahko počno kar hočejo..
Ender lajnar in obsedenec z JJ!!! Napiši enkrat vsaj en pameten stavek. Ja seveda, zahtevam preveč od tebe, saj ti res narekujejo komentarje.
Slovenec in slovenski državljan ni eno in isto. Pa ne, da bi imel namen koga žaliti🤔
TOOOČNO TO !!! ! !!! IN Z TEMI MIGROSI BO VEDNO PROBLEM !!! ! !!!
Sem že hotel napisati, da so se tudi Zlovenci že tako prepokvarili, da gredo to početi, ... Ampak, sem se pa potem po drugih komentarjih tudi spomnil, da imamo že Toliko Migrantskih Pokvarjencev v Sloveniji, da je državljanska vojna žal… ...prikaži več Neizogibna ... ker so nam jih naši Prepokvarjeni voditelji že toliko navozili ( levi in desni) , ker žal delujejo Proti lastnemu Narodu iz lastne Antislovenske Zlobe !!! ! !!! In Kdo je kriv za TO ?!? Nihče drug kot Slovenski starši, z njihovo Preslabo vzgojo !
Na Celovški sta 2 optika . Eden pri NLB in eden pri kino Šiška . Samo v vednost !
Hja, če se tujci ne bodo asimilirali, se bomo pa mi... xD
Prejšnji teden je žurnal pel hvalospeve srbski tatici, ki je na tak način s svojo ekipo ropala po Grčiji. Še knjigo ji je promoviral.