Tudi preverimo, hvala.
Hvala :)
"This app is incompatible with your Mobitel Samsung GT-S5570"Hvala lepa!
Hvala za info. Preverili bomo, kaj je narobe.
Super! Kdaj pa lahko pričakujemo iPhone verzijo?
No, to je bilo pa hitro. Hvala!
Zdaj bi morala aplikacija delovat tudi na Samsung GT-S5570. Če ne deluje, javite.
Upam, da kmalu. Najprej smo šli v android verzijo, ker je več uporabnikov androidov.
Aplikacija deluje super na mojem galaxy nexus. Vse pohvale, res odlična aplikacija za androida!
Dela, dela. Zato sem se pa zahvalil. :) Pa super aplikacija je.
Tudi na LG Optimus Me zdaj deluje.
Aplikacija deluje izvrstno, v njej nisem našel nobenih napak, ima pa tudi zelo lep dizajn. Vse pohvale Žurnalu in avtorjem aplikacije!
Evo, deluje tudi meni na LG...
This item is not compatible with your device LG Optimus MeTudi ta ne dela... na Samsubg Galaxy TAB pa dela OK
Zakaj imam na ostalih zavihkih stare novice (tudi iz leta 2012)Hvala za odgovor.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Tudi preverimo, hvala.
"This app is incompatible with your Mobitel Samsung GT-S5570"Hvala lepa!
Hvala za info. Preverili bomo, kaj je narobe.
Super! Kdaj pa lahko pričakujemo iPhone verzijo?
No, to je bilo pa hitro. Hvala!
Zdaj bi morala aplikacija delovat tudi na Samsung GT-S5570. Če ne deluje, javite.
Upam, da kmalu. Najprej smo šli v android verzijo, ker je več uporabnikov androidov.
Aplikacija deluje super na mojem galaxy nexus. Vse pohvale, res odlična aplikacija za androida!
Dela, dela. Zato sem se pa zahvalil. :) Pa super aplikacija je.
Tudi na LG Optimus Me zdaj deluje.
Aplikacija deluje izvrstno, v njej nisem našel nobenih napak, ima pa tudi zelo lep dizajn. Vse pohvale Žurnalu in avtorjem aplikacije!
Evo, deluje tudi meni na LG...
This item is not compatible with your device LG Optimus MeTudi ta ne dela... na Samsubg Galaxy TAB pa dela OK
Zakaj imam na ostalih zavihkih stare novice (tudi iz leta 2012)Hvala za odgovor.