Slovenija
110 ogledov

ZPS je odsvetovala novega mobilnega operaterja, zdaj ga ne več

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jnovak 09:22 26.maj 2016.

Alpa k folk ne razume, da ko lidl ali hofer za 80 milijnoski trg dobita mnogo boljše pogoje kot pa mercator za 3 milijone...in pol se pizdi kako ma lahko hofer nižje cene kot konkurenca, pa kjer morjo blagajničarke delat, ...prikaži več v mercatorju so pa cepljene prot hitrosti..

• Dixon 10:01 26.maj 2016.

Se strinjam. ZPS se prodaja Lidlu in takšnim multinacionalkam za majhen dnar. Lidl pa jih izkorišča za lastno promocijo. Pa žalostno je, da pakirano meso prodajajo kot sveže. Japajade, vsaj teden dni je pakirano, vi pa bi radi ljudi okol ...prikaži več prnesl, ker če bi imeli mesnice v trgovinah nebi čez inšpekcije prišli. To je dejstvo.

• svašta 08:28 26.maj 2016.

točno to!!!! in vedno je Lidl ali pa Hofer najbolje ocenjen na njihovih testih. Moje mnenje je, da €€€€ pomagajo pri teh ocenah...

• kocka55 19:00 25.maj 2016.

TAJKUNI, ki so lastniki živilskih obratov, napolnijo žepe na račun ZDRAVJA in življenja vseh Slovencev. V Sloveniji je odpovedal nadzor nad kakovostjo hrane, politika, od leve in desne, je prevzela nadzor, na čelu z Židanom, in na odgovorna mesta postavila ...prikaži veča poslušne šefe, da ne vidijo NIČ, ne slišijo NIČ, in ne vedo NIČ. In oni si mislijo, da oni in njihovi družinski člani ne bodo uživali te svinjarije, in ne bodo zboleli. Antibiotiki v mleku, odkrili rakotvorni strup aflatoksin M1, nevarnih emulgatorjev, barvil v izdelkih, strupov v medu, strupov v mesu, kemikalij v hrani za živali, itd. DOST je tega !!!!! Bolje pojesti malo in tisto zdravo !

• kocka55 19:01 25.maj 2016.

Zveza potrošnikov Slovenije odsvetuje podpis pogodbe . LEPO, mene pa zanima, KAKO lahko trgovci nagovarjajo KUPCE z testi ZPS o kakovosti izdelkov. Trgovec LIDL, »Odlično, kakovost na prvem mestu«, ima celo v svojih letakih teste kakovosti ZPS, za izdelke, ki ...prikaži več ki jih prodaja, enako tudi ostali trgovci. Prosim strokovnjake za živilstvo, če mi lahko odgovorijo, kakšna je kakovost mesnih izdelkih, če je cena za kg manj kot 2 €. Ali so sploh zdravi TAKŠNI mesni izdelki, ki jih

• kocka55 19:00 25.maj 2016.

cena za kg manj kot 2 €. Ali so sploh zdravi TAKŠNI mesni izdelki, ki jih delajo slovenska mesna podjetje, in drugi?? Ali če piše »Slovensko«, se ne sme NIČ pregledati teh izdelkov?? Kako naredijo mesni izdelek za 2 €/kg ...prikaži več , če pa je cena za sveže meso 5 do 6 €/kg. Če še pribijemo stroške dela, pakiranja, embalaže, marže trgovca, prevoz, DDV, itd. Prosim, če mi odgovorite, KAJ je v teh mesnih izdelkih! Ali morajo res ti bebci Slovenci vse pojesti, samo da je SLOVENSKO, da si lahko TAJKUNI, ki so lastniki živilskih obratov, napolnijo žepe na račun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.