Uh, kakšna znanost! Narediš tako, da ti je dobro in ti paše! Meni so najboljša takšna - malo masti in ocvirkov v ponev, dva jajca v ponev, malo pomešaš in na krožnik....Imamo pa vsak svoje mnenje o 'največjih' kuharskih mojstrih.
Meni so tudi komaj pri skromnih 50 dopovedal, da moram jajca spraviti iz lupine, predno jih pečem.. Je pa res; da so bila, do takrat, lepo hrustljavo pečena... :-)
Uh, kakšna znanost! Narediš tako, da ti je dobro in ti paše! Meni so najboljša takšna - malo masti in ocvirkov v ponev, dva jajca v ponev, malo pomešaš in na krožnik....Imamo pa vsak svoje mnenje o 'največjih' kuharskih mojstrih.
Avtorja članka bi rad vprašal, če mora za objavo takšnega "članka" kaj plačati. Nekako ne verjamem, da bi za tak članek avtorju še plačali.
Zurnal je pa res v globoki krizi, odkriva toplo vodo v jajcih , oj,oj, !!
Razmišljam, če bi tožil zaradi kršenja avtorskih pravic recepta priprave pečenih jajc.
Zakaj pa MALO masti in ocvirkov..?? Meni je najljubši zajterk: Ocvikrova mast z jajci... :-)
Meni so tudi komaj pri skromnih 50 dopovedal, da moram jajca spraviti iz lupine, predno jih pečem.. Je pa res; da so bila, do takrat, lepo hrustljavo pečena... :-)
Res pa je tudi, da so najboljša takrat, ko si jih da baba na oči.. :-)
Peka jajc je pa res velika umetnost...super članek, sedi 5.
A vam je recept posredoval Anthony Bourdain?To je un ki zna edini pravilno spečt šnicl.
En teden me ni, pa je že vse narobe... :)
Ti ga do zdej nisi znal..
Pri nas jajca cveremo, pečemo pa kruh.
Pojma nimate ! Jajca se, ko se jim odpre lupina , najprej povoha !!!!!!!!!