Vse države, torej države v pravem pomenu besede, najprej ščitijo lastne državljane in državo. Mi pa zopet nekaj mutimo po balkansko. lahko gre človek iz Balkana, samo Balkan ne gre iz človeka.
a si ti iz marsa ali si samo klošar, ki je bil v otroštvu zlorabljen s strani očima??? resnično se mi smiliš avstalopitek, kaj lepiš že 3 mesece, poskušaj z bioenergetiki ali pa z 220v,
finci so nas dali na crno listo?ja kaj si ti ja malo nor kaka katastrofa
gdo te se hodi sploh tja?pa zarad mene nas lahko dajo na temnocrno listo...pa si lizejo svoje bele riti v tistih fjordih njihovih al kaj ze majo tam
Posledica odprtih balkanskih mej in "bratenja" JJja z voditelji balkanskih držav!
Vse države, torej države v pravem pomenu besede, najprej ščitijo lastne državljane in državo. Mi pa zopet nekaj mutimo po balkansko. lahko gre človek iz Balkana, samo Balkan ne gre iz človeka.
Evo, prvi rezultati "fantastičnih" ukrepov naših strokovnjakov se že kažejo v pravi luči in to je šele začetek.....
finska bela golazen riše mavrico in se pika med sabo, gospodar gates pa jim govori, da so pridni kužiji
a si ti iz marsa ali si samo klošar, ki je bil v otroštvu zlorabljen s strani očima??? resnično se mi smiliš avstalopitek, kaj lepiš že 3 mesece, poskušaj z bioenergetiki ali pa z 220v,
finci so nas dali na crno listo?ja kaj si ti ja malo nor kaka katastrofa gdo te se hodi sploh tja?pa zarad mene nas lahko dajo na temnocrno listo...pa si lizejo svoje bele riti v tistih fjordih njihovih al kaj ze majo tam