V državi so v zadnjem dnevu potrdili več kot 67 tisoč novih primerov in 270 smrti. .......Napišite še koliko smrti je bilo od Omikrona !!.....A ne veste ?!....Potem pa ne pišite dvoumnih člankov..."Novinarji" boste verjetno harakirije delal, ko bo konec korone...
ramo, kopanje v mrzli vodi ne škodi organizmu ampak koristi, še posebej če si prej bil v savni, pa da ne omenjam skok v hladno morje pa na Vrhniki , in še mnogo kje. torej hitro brisačo v roke pa trk za srečkotom..
To je res,samo je stari pes poln bolezni,od išijasa,prostate, shizofrenije,bipolarne,psihopatstva,sadizma,manije...,pa vse do visokega krvnega tlaka in slabega srčka.🤡
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
V državi so v zadnjem dnevu potrdili več kot 67 tisoč novih primerov in 270 smrti. .......Napišite še koliko smrti je bilo od Omikrona !!.....A ne veste ?!....Potem pa ne pišite dvoumnih člankov..."Novinarji" boste verjetno harakirije delal, ko bo konec korone...
Jp,če jim ne bo prej narod sodil!!!
Kje sta kovid norčka!!!
Đe si Ramo bre.....Si že bil pri župniku in na cepljenju preden si padel v klet na Trstenjakovi.. ?!
To ne,sem pa videl tebe kako tečeš po ulici in se hladiš v Savi.😎
ramo, kopanje v mrzli vodi ne škodi organizmu ampak koristi, še posebej če si prej bil v savni, pa da ne omenjam skok v hladno morje pa na Vrhniki , in še mnogo kje. torej hitro brisačo v roke pa trk za srečkotom..
To je res,samo je stari pes poln bolezni,od išijasa,prostate, shizofrenije,bipolarne,psihopatstva,sadizma,manije...,pa vse do visokega krvnega tlaka in slabega srčka.🤡
ja no... saj ti pravim.. se zdravi... tudi tebi ne bi škodilo, mogoče fovšijo vseh sort tud pozdravi .
Kaj mogoč ti veš,če je Silajdžija Branko pokazal diplomo???Sam vprašam,ker mojga prjatla zanima... .
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m