Članek je zavajujoč. Kadijo bolj ali manj vsa vozila na notranje izgorevanje. Pa da ne bo kdo pomislil, da je rešitev v električnih vozilih, ker tudi ta precej obremenjujejo okolje že pri sami proizvodnji. Rešitev je v javnem prevozu. Na… ...prikaži več žalost smo ga pri nas uničili v zadnjjh 25 letih.
Kakšen naslov. Pa kaj so to za eni novinarji ? Objavite še naslov koliko ljudi bo več umrlo v Evropi ker je Amerika vrgla bombo nad Sirijo. Koliko onesnaženja potem povzročijo vojne. No koliko življenj so pa potem rešili inženirji… ...prikaži več ki so sploh omogočili Evro1 do Evro 6.
A si lahko izmislite še bolj butast in zavajajoč naslov? ja, prezgodaj bomo umrli, samo ne zaradi VW ampak zaradi stresa, depresije itd..... in požrešnega kapitalističnega, mafijskega lobija.
prav imaš, ampak KUBA za nas ni rešitev, čeprav imajo oni standard bistveno boljši za manj keša :)
Članek je zavajujoč. Kadijo bolj ali manj vsa vozila na notranje izgorevanje. Pa da ne bo kdo pomislil, da je rešitev v električnih vozilih, ker tudi ta precej obremenjujejo okolje že pri sami proizvodnji. Rešitev je v javnem prevozu. Na… ...prikaži več žalost smo ga pri nas uničili v zadnjjh 25 letih.
Vse te ameriške "ugledne" raziskave si vtaknite v anus... ravno oni so tisti, ki bodo nam solili pamet a sami največji onesnaževalci.
Kakšen naslov. Pa kaj so to za eni novinarji ? Objavite še naslov koliko ljudi bo več umrlo v Evropi ker je Amerika vrgla bombo nad Sirijo. Koliko onesnaženja potem povzročijo vojne. No koliko življenj so pa potem rešili inženirji… ...prikaži več ki so sploh omogočili Evro1 do Evro 6.
In zakaj nam dragi Žurnalovci niste sporočili poimenski seznam potencialnih mrličev zaradi VW sranja??
če me država (ne sam komunistična -maresem-) ne ubije me niri moj vw ki mi dobro služi ne bo
Kdo pa je plačal to študijo?
Napisal sem kapitalističnega - lahko pa bereš tudi komunističnega, če ti je to ljubše - isti ku*** le drugo pakovanje.
hahah ja kva je američani hočte vse uničit kar ni vaše...res nimate pametnejšga dela??
Koliko pa zaradi naše države, zaradi deložacij, zdravniških napak, stresa na delovnem mestu....
Kdo pa verjame v te bedarije.
A si lahko izmislite še bolj butast in zavajajoč naslov? ja, prezgodaj bomo umrli, samo ne zaradi VW ampak zaradi stresa, depresije itd..... in požrešnega kapitalističnega, mafijskega lobija.