Mater vam testirano, banda zapravljate stotine milijonov za brezvezno testiranje in karantene...Boste rabili varnostnike, če se boste hoteli normalno sprehajati med "prepiknjenci"...
Ljudje ne se cepiti. Že pred meseci, ko je bil aktualen delta soj, je Monteghner rekel, ne se cepit, ker s tem spodbujate mutacije. On je pač bedasti nobelovec. Pri nas so pa verodostojna stroka.
VRHUNEC JE ŽE 2 LETI ... V TEM ČASU SMO IMELI MOŽNOST VIDETI KAKE STROKOVNJAKE MAMO .... STROKOVNJAKE KI NE VEDO POPOLNOMA NIČ VEČ PAMETNIH NASVETOV NAJDEŠ V GOOGLU ...KOT DA POSLUŠAMO NJIHOVE NAPOVEDI KI SO Z LOGIKO PA ZDRAVO… ...prikaži večA ZDRAVO PAMETJO SKREGANI ....
Tale soj omikron bi bil pred leti prehlad ali viroza, danes je pa groza in strah. Ne bodimo panični in ne nasedajmo. Naj to gre svojo pot. V Grčiji je na primer "stroka" začudena, ker je vsega že konec. Ma nemoj!!???
Jutri bom pujsa razbil. Zmanjkalo je dobre volje. Zmanjkalo je slabe družbe in tekočih idej in poceni resnic. Slaba vest je moja zadnja banka. Muzikanti moja zadnja družba. Packa na rjuhi ni tolažba. Zmanjkalo je pravih butlov. Zmanjkalo je. Nimam… ...prikaži večm časa.
Ura je dve.
Ura je tri.
Kdaj pa lahko pričakujemo 6 val ?? Kdaj lahko pričakujemo pri nas nove antigenske teste ( IgM/IgG Rapid Test). To je vrste hitri test, kateri zazna protitelesa.
Kako bo vrhunec konec januarja če ste se včeraj pisali da bo vrhunec ta torek. ??? Vas je baba Vanga inštitut spet mal neteg...
Mater vam testirano, banda zapravljate stotine milijonov za brezvezno testiranje in karantene...Boste rabili varnostnike, če se boste hoteli normalno sprehajati med "prepiknjenci"...
Dolgčas! Predlagam, da obogatiš repertoar zmerljivk. V študentskih letih sva jih s prijateljem samo na b in k naštela 36, Ti pa samo banda in butalci.
Lumpi 🖕🖕tebi in tvojim nick vzdevkom, žaljivk nikoli ne bo zmanjkalo.
Ender, mi jih ne more, ker jih ne uporabljam. Samo Iluskisu svetujem, da bo bolj zanimiv.
Lumpi,saj več ki do b prišla nista
Peti val bo dosežen v petek ob 12 h .
12,15 zadnji podatek.
Ljudje ne se cepiti. Že pred meseci, ko je bil aktualen delta soj, je Monteghner rekel, ne se cepit, ker s tem spodbujate mutacije. On je pač bedasti nobelovec. Pri nas so pa verodostojna stroka.
VRHUNEC JE ŽE 2 LETI ... V TEM ČASU SMO IMELI MOŽNOST VIDETI KAKE STROKOVNJAKE MAMO .... STROKOVNJAKE KI NE VEDO POPOLNOMA NIČ VEČ PAMETNIH NASVETOV NAJDEŠ V GOOGLU ...KOT DA POSLUŠAMO NJIHOVE NAPOVEDI KI SO Z LOGIKO PA ZDRAVO… ...prikaži večA ZDRAVO PAMETJO SKREGANI ....
Tale soj omikron bi bil pred leti prehlad ali viroza, danes je pa groza in strah. Ne bodimo panični in ne nasedajmo. Naj to gre svojo pot. V Grčiji je na primer "stroka" začudena, ker je vsega že konec. Ma nemoj!!???
ko bo krematorij razneslo ha ha ha
Jutri bom pujsa razbil. Zmanjkalo je dobre volje. Zmanjkalo je slabe družbe in tekočih idej in poceni resnic. Slaba vest je moja zadnja banka. Muzikanti moja zadnja družba. Packa na rjuhi ni tolažba. Zmanjkalo je pravih butlov. Zmanjkalo je. Nimam… ...prikaži večm časa. Ura je dve. Ura je tri.
Zdi se mi da je IJS zaposlil vedeževalca Blaža, da kar naenkrat vse vedo....
Kdaj pa lahko pričakujemo 6 val ?? Kdaj lahko pričakujemo pri nas nove antigenske teste ( IgM/IgG Rapid Test). To je vrste hitri test, kateri zazna protitelesa.
Novi testi zaznajo tudi podatke o bančnem računu .... dobavitelja .
Za zdaj niso trofli nič. Če je to cvet Slo. znanosti pol boljše, da molčimo.
Vrh petega vala je mimo.
Tile,so tolk strokovni ,da bodo z temi vali ,se triglav zalili...višinski cunami
https://bestnewshere.com/breaking-news-the-supreme-court-in-the-us-has-ruled-that-the-covid-pathogen-is-not-a-vaccine-is-unsafe-and-must-be-avoided-at-all-costs-supreme-court-has-canceled-universal-vax/
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m