Znano, kako je glasoval predsednik Borut Pahor ....on je vedno glasoval po naročilu ,razen nekaj svojih izpadov brez plonk lističa .....Pahor pod vplivom https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
On je le poslušal Janšev nasvet,ki je bil pred par dnevi predvajan v medijih,kjer Janša vse poziva,naj glasujemo proti in kot izgleda,ga je tokrat razen Borata upoštevala večina volilcev,kateri so se udeležili glasovanja.....
Se grebeš malo, kajne barbika? Nič ti ne bo pomagalo, odpisan si za vse večne čase, pokvarjenec fašistični, sodelavec genocida nad Slovenci.
Še vrečko za odpadke si navleci preko glave, trot fuknjeni, da se boš zaščitil pred delta nategom :))))))
Se sreča, da je povedal, da ni glasoval proti vladi. Sicer bi ga
...sicer bi ga čakala kakšna zanimiva objava na Twitterju.
Žalostno, da se mora predsednik države posvetovati o tem, kako bo glasoval. Ampak saj od njega ne moreš pričakovati drugače.
TI PA MAŠ TEŽAVE! OČITNO,DA OBA RABTA SVETOVALCE!
Je Borči sploh opravilno sposeben, če za osebno odločitev potrebuje svetovalce. In to ni ,samo retorično vprašanje 😎
Znano, kako je glasoval predsednik Borut Pahor ....on je vedno glasoval po naročilu ,razen nekaj svojih izpadov brez plonk lističa .....Pahor pod vplivom https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM
Hm, jaz mu ne verjamem, kakor tudi Janši nič. Vse kar izrečeta je čista laž in narod je to spregledal!
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Preprosto mu ne verjamem. Oportunistično se je pač pridružil zmagovalcem ... Bi se lahko oglasil pred referendumom.
On je le poslušal Janšev nasvet,ki je bil pred par dnevi predvajan v medijih,kjer Janša vse poziva,naj glasujemo proti in kot izgleda,ga je tokrat razen Borata upoštevala večina volilcev,kateri so se udeležili glasovanja.....
a kućko pod prućko pa ni Z A ker ima prevelko penzijo ?
Lada, bežiš od realnosti, in iščeš bedne primerjave. Izmeri si IQ in razmisli, kaj ponujaš na tem forumu.