Sem si ogledal video...me je kar vrglo, žal...do konca sluzasto pocukrano, zafektirano.... a je to spoštovanje do umrlega??? Navdušeni sta verjetno le ti dve prijateljici!!!
Ko so moja mati umrli smo vsa njena oblačila morali zmetati v temu namenjen kontejner, ker ni bilo interesa, pa je bilo vse zastonj. Pa tudi njena oblačila niso bila šrot roba ampak večinoma nadpovprečno kvalitetnih materialov, celo nekaj dizajnerskih kosov...
Res ogabno in neprimerno.
o moj bog....saj ne vem kaj naj si mislim...z vsem spoštovanjem do pokojne Mance
Sem si ogledal video...me je kar vrglo, žal...do konca sluzasto pocukrano, zafektirano.... a je to spoštovanje do umrlega??? Navdušeni sta verjetno le ti dve prijateljici!!!
Ki bo šel dobiček za njune obleke.dej dej,kot da nam ni jasno kam pes taco moli
Kakšna dediščina? Tisto kar je kaj vredno, nepremičnine, bodo vzeli pohlepni otroci, stare cote pa bi radi prodali. Sram vas bodi.
Zgleda ni imela manca kakšnega velikega premoženja,pa je treba prodat vse,dokler se še da
Kakšen v življenju, tatšen po smrti.
Zdaj pa je že dovolj o tej Manci! Kar je preveč, je preveč, saj ni nobeno božanstvo, da moramo kar naprej brati o njej. Nehajte.
Ko so moja mati umrli smo vsa njena oblačila morali zmetati v temu namenjen kontejner, ker ni bilo interesa, pa je bilo vse zastonj. Pa tudi njena oblačila niso bila šrot roba ampak večinoma nadpovprečno kvalitetnih materialov, celo nekaj dizajnerskih kosov...