Odpiram stave kdaj se bosta ločila. In takrat bosta rekla da je to osebna zadeva naj jih novinarji pustijo na miru. Za razliko od zdaj ko sama pošiljata objave za medije
Najbrž bo državo prosila za pomoč ker bo samohranilka. Tako kot me cividom ko je jamrala kako hudi je ,v resnici je pa potovala po svetu. Marš na pašnik, krave past .
Pa to je bolano z vaše strani. To je čist njuna stvar. Kaj koga briga za to. Ne morem verjet kako nizko je že padlo novičkarstvo, saj o novinarstvu tu ni ne duha ne sluha. Sram naj vas bo, ČRKUNI!
MISTER - A.R----TI SI TOTALNO PRFUKNJEN-- TAKO KOT UREDNIK--- KOGA BRIGA TA ROŠ---- je-- si je napavila ime na podlagi ???! tisti njeni prigrizki ---ma vas prosim !!!! nič od niča in en kup bedakov ki to plačajo---- v končni… ...prikaži večnčni fazi --- kaj nas zavajate. kKDO je ???---KAJ PA NOVA GOSPA GOLOBOVA
KAJ PA ŠMRKELJ OD MINISTRA ZA DELO IN NJEGOVI DROGIRANCI-- O FAJONKI. IN UNI
POKVARJENI SODNICI ----- ah nima smisla nadaljevat GNOJ---
Odpiram stave kdaj se bosta ločila. In takrat bosta rekla da je to osebna zadeva naj jih novinarji pustijo na miru. Za razliko od zdaj ko sama pošiljata objave za medije
kmalu... in ona bo zelo trpela.
Najbrž bo državo prosila za pomoč ker bo samohranilka. Tako kot me cividom ko je jamrala kako hudi je ,v resnici je pa potovala po svetu. Marš na pašnik, krave past .
Samo za medije pomemben podatek..
Oba sta padla v krizo zrelih let.
Sanjači nakladači brezvezneži
prijatelj kje si pa ti v šolo hodil? Kaj v bistvu si želel napisati oz povedati?
Midva z mojim sva tudi imela predporočno pogodbo, pa nisva tako uspešna in premožna kot omenjeni par.
Pa to je bolano z vaše strani. To je čist njuna stvar. Kaj koga briga za to. Ne morem verjet kako nizko je že padlo novičkarstvo, saj o novinarstvu tu ni ne duha ne sluha. Sram naj vas bo, ČRKUNI!
Je pač tako da se pri denarju vse neha!!!!! Sicer pa si ti članki o ''slavnih'' BOLANI
MISTER - A.R----TI SI TOTALNO PRFUKNJEN-- TAKO KOT UREDNIK--- KOGA BRIGA TA ROŠ---- je-- si je napavila ime na podlagi ???! tisti njeni prigrizki ---ma vas prosim !!!! nič od niča in en kup bedakov ki to plačajo---- v končni… ...prikaži večnčni fazi --- kaj nas zavajate. kKDO je ???---KAJ PA NOVA GOSPA GOLOBOVA KAJ PA ŠMRKELJ OD MINISTRA ZA DELO IN NJEGOVI DROGIRANCI-- O FAJONKI. IN UNI POKVARJENI SODNICI ----- ah nima smisla nadaljevat GNOJ---