CEL pohan pšanc 18 evrov ! Ne bode mogla PPtuj zrihtah pšancev, ko se bodemo na bone, jest in moja ekipa, lotila pohančkov !! ( ali pa: 20e pohanc+hobuk pomfrija+ 1L vina/soka !!)
davčna krade pa ma na razpolago 1 %, 200, oo € ter še 100, oo € pa krade reveža pod pragom revščine mu ukrade regres; pobit svinje rdeće - komunistićke - teroristi so v Sloveniji in ni treba kamorkoli po… ...prikaži večo svetu, doma so tatovi, ubijauci & moriuci !
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
birokratski aparat je isti od 9. maja 1945 opoldne, ker zutri so še bli pijani in so delali spiske, kdo ma kaj za ukrast, nato pa pobit - rdećuhi niso nikdar Nč nardil, razen sranja, kot ob petkih =0 &… ...prikaži več& gnoj smrdljiv in usran; v tej vročini pa res smrdi !
CEL pohan pšanc 18 evrov ! Ne bode mogla PPtuj zrihtah pšancev, ko se bodemo na bone, jest in moja ekipa, lotila pohančkov !! ( ali pa: 20e pohanc+hobuk pomfrija+ 1L vina/soka !!)
v parlameti za kosilo bom vnovčil
POL SE BOŠ PA ZBUDO!
Ga za časa svojega življenja NE pokuriš- kakršne cene majo že vse od *94- kar sem zaćel tam se občasno muvat
cv parlamentu je kosilo poceni. bos dobil 30 kosil za 100€.
Zdaj ko bi morali porabiti bone na dopustu,nas bodo zaprli in boni bodo ostali Drzavi,natančno izdelan strateški načrt politike.
Kdo ti kriv ! Pokuri takoj !!
ne maram nič od te vlade
Firer še tiska denar za ovce
davčna krade pa ma na razpolago 1 %, 200, oo € ter še 100, oo € pa krade reveža pod pragom revščine mu ukrade regres; pobit svinje rdeće - komunistićke - teroristi so v Sloveniji in ni treba kamorkoli po… ...prikaži večo svetu, doma so tatovi, ubijauci & moriuci !
Pozabil vzeti tablete?!
Simič je zdaj šefe tam. odpustke daje ultra bogatim, tebe pa ocitno davi.
https://www.youtube.com/watch?v=djumwYqRQFo&t=189s
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
res se o teh nesrečnih bonih dolgo govori, samo še videl jih ni nihče.
Štorman Šempeter, če še ima odprto al so mu edino štacuno zaprl ?
Spet bodo boni za porabo za štirimi stenami svojih prebivališč,saj vlada skuša spremeniti zakon tako,da nas bodo lahko navijali brez omejitev....
rdeće svinje v koritu nikdar situ, nam kradejo hudići od 9. maja 1945; prokleti prasci !
furs so kar lepo tvoji sdsovci rdeci. trenutno.
Pokomentarih sodeč imajo levaki hud napat driske ubogi titoisti.
birokratski aparat je isti od 9. maja 1945 opoldne, ker zutri so še bli pijani in so delali spiske, kdo ma kaj za ukrast, nato pa pobit - rdećuhi niso nikdar Nč nardil, razen sranja, kot ob petkih =0 &… ...prikaži več& gnoj smrdljiv in usran; v tej vročini pa res smrdi !
Na dopust gremo, kje so zdaj ti novi turistični boni?...Kdo sprašuje,biciklisti?