a to še kdo posluša... tega Avdića in teh tulečih bab in zlajnanih for ne prenašam več... kaj pa če bi zjutraj vrteli neko mirno muziko, da se ljudje v miru pripeljemo na šihte.... saj ne rabi bit vse smešno,… ...prikaži več komedija, parodija, nagradne igre za pol kurc..a vredne robe
Radio1 mi je mimo. Ne poslušam, od kar so prevzeli "ravnateljevanje" na eni od MB srednjih šol. Hinavci! Sicer sem si ogledal posnetek in rečem lahko samo to, da se lahko ta bogi revež lahko zahvali babnici, da mu dela… ...prikaži več reklamo. Sam je ... brez veze.
Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0.
Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com
Je čudna ekipa... .Meni so najboljši Ekspres,City, Gorenc,Radio2... .
To so vsi že malo odmaknjeni. Furajo staro slavo in ne vem, če še vsi vedo kako zgleda normalno življenje.
a to še kdo posluša... tega Avdića in teh tulečih bab in zlajnanih for ne prenašam več... kaj pa če bi zjutraj vrteli neko mirno muziko, da se ljudje v miru pripeljemo na šihte.... saj ne rabi bit vse smešno,… ...prikaži več komedija, parodija, nagradne igre za pol kurc..a vredne robe
Ta voditeljica deluje malo prizadeta.
Radio1 mi je mimo. Ne poslušam, od kar so prevzeli "ravnateljevanje" na eni od MB srednjih šol. Hinavci! Sicer sem si ogledal posnetek in rečem lahko samo to, da se lahko ta bogi revež lahko zahvali babnici, da mu dela… ...prikaži več reklamo. Sam je ... brez veze.
Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0. Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com