Magazin /magazin/vip
21007 ogledov

Znani Slovenec zaradi neprimernih izjav gosta plačuje visok davek

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 09:19 26.julij 2024.

    poznam od Dinota partnerko in moram povedati, da je sicer simpatična in prijazna je pa daleč od standardov, ki jih Dino postavlja v svojih javnih nastopih. Zato sem prepričan, da je to njegovo gofljanje le nastop za javnost, za potrebe ...prikaži več lastne promocije in posledično zanimanja zanj. Žalostno pa je, da slovenske firme podpirajo takšne influenserje, ki trosijo tovrstne neumnosti. Vas gledam AUTOBROOKER, Sony Slovenia, Logitech... Nevarno pa je, da se otroci navdušujejo nad Dinotom in nj. nastopi.

  • GarBollo001 16:52 26.julij 2024.

    Po svoje kretenistčno ima prav (idiot je idiot), glede njegovga pogleda na na dekleta, kasneje so žene.On je brezčasni, vsi okoli njega pa se staramo?Oprostite izrazu-kreten- . Star sem 66 let, in vse bi dal, za svojo ženo (preminula), pa ...prikaži več tudi samo za kakšen dan. Taki pa, kot je on,.............

  • bozo197 12:38 26.julij 2024.

    Zelo na nizki ravni osebne kulture ... že imena filmov povedo veliko ... žalostno !

  • FejstDogaja 10:31 26.julij 2024.

    Daš platformo ljudem, za katere veš, kaj bodo izjavili, potem pa se čudiš, da jih dobiš po grbi? Tipi, ki to izjavljajo, so reve, ki so jih vzgajale reve in jim predvsem niso privzgojile spoštovanja do mame. Če spoštuješ mamo, ...prikaži več sestro, hčer, spoštuješ vse ženske. Če so te vzgojili, da ni mama nič, da je predpražnik, dobiš pa take luzerje.

  • h4ck3r 09:28 26.julij 2024.

    Hahahah svoboda govora...moral bi rezati posnetke in "sporne" izjave? Sporne za koga? Pa dajte no, kaj človek ne sme več povedati kaj si misli, brez da bi se ga križalo in cenzuriralo in oh in sploh? Saj ravno to je ...prikaži več problem večine današnjih objav, pa ne samo navadnih ljudi, tudi novinarjev. Vse mora biti "sprejemljivo" napisano oz. bolje rečeno prilagojeno. Zato pa je toliko nestrpnosti v družbi, saj moraš na vsakem koraku paziti komu lahko kaj rečeš.

  • ferdopis59 09:23 26.julij 2024.

    Znani slovenci, kot se in jih predstavlajo je do danes novodobna "prostitucija". Ljudje se prodajajo preko spleta, da so v javnosti. Ko pa jih dko kritizira pa je ogenj v strehi.

  • jernej40 10:20 28.julij 2024.

    Mislim da si delita poglede z Leonardom DiCapriom. Samo, da ta revež je samo povedal svoj pogled, Leo ga pa živi.

  • manja53 13:15 26.julij 2024.

    Dino Hajderović. nikoli, nikoli ne boš toliko star, kot že zdaj izgledaš..

  • Friderik1950 11:53 26.julij 2024.

    Najprej je potrebno takim, mislim obema, takoj ukiniti vse dotacije, ki jih dobita,če jih, iz vreče za kulturo, ki jih je pri nas kar nekaj tisoč, pri tem pa jim je potrebno dati vedeti, da tako jakih korekcija naše kulture ...prikaži veče baš ne trebamo. Po tem pa bi pasala tudi kaka ovadba, ali pa vsaj prisilni obisk na psihijatriji z mogoče že kar začetno terapija z pet krat po enajsttisoč volti. Po njej bosta sicer malo jecljalla, pomagalo pa bo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.