tomaz je dokaz tega, da za podjetnistvo ni potreben intelekt, niti dobra ideja, ampak vztrajnost in posluh za potrebe okolice. sam sicer ne podpiram taksnih iniciativ. glede pretepanja zensk pa… inhibicija je osnovna razvojna dolznost starsev. se da resit s… ...prikaži več psihoterapijo, ampak ja. mamica je navlekla sinkota nase in ga ni spustila. ni ga tudi do konca socializirala. mamin sinko tepe zenske, pravi moski nikoli. tudi ce je prasica, nesramnica, provokatorka, manipulativka itd.
Enkrat nasilnež zmerej nasilnež, lahko je babo pretepst, nej proba kakšnega bolj veščega pretepov, klošar!!
Tisti ki se na babo spravi je bolan v glavo
Mamin sinko
Takšne bi jaz na kol nabil ..
In takemu delate reklamo?!!! Smrad ni omembe vreden.
Znan pretepač žensk !!!! Bolnik!!!
In takšen debil bo sedaj nasvete delil ostalim. Sram bi me bilo upoštevati njegove debilizme.
Jernej vsi smo debili, ki to komentiramo. Tudi D.Murko ni družbeno škodljiv..Dajmo ljudem svobodo in prosto pot..
Ne seri, preprosto dejstvo je, da se ne znaš obvladati ko pride vmes alkohol. To se bo ponovilo. Ko se bo, te bo tvoja zamenjala. In prav je tako!
tomaz je dokaz tega, da za podjetnistvo ni potreben intelekt, niti dobra ideja, ampak vztrajnost in posluh za potrebe okolice. sam sicer ne podpiram taksnih iniciativ. glede pretepanja zensk pa… inhibicija je osnovna razvojna dolznost starsev. se da resit s… ...prikaži več psihoterapijo, ampak ja. mamica je navlekla sinkota nase in ga ni spustila. ni ga tudi do konca socializirala. mamin sinko tepe zenske, pravi moski nikoli. tudi ce je prasica, nesramnica, provokatorka, manipulativka itd.
Kdo je to ?
Jaz bi jo tudi narezal. Pravzaprav - oba!
Slovencev je sama zavist in skodozelje. Tomaž kar tako naprej.
Koki👍 vsi smo po svoje posebni..Tomaž je OK in ni nikomur škodlljiv.
Nikomur škodljiv ? 🤣🤣 Še sam sebi je.
Ko je JJ obračunaval s svojo Urško so bili mediji tiho. Pisali so samo o njenih bolniških staležih
Bolnik.
Kapo dol, da je priznal. Tomaž se znajde v življenju in ob tem še uživa. Slovenci pa kot vedno fous. Slovenska zavist nima meja.
Kakšna zavist ? On je psiho za mene, samo pogledaš ga v faco pa je vse jasno. Zavist da pretepa ženske ? Ja bravo še en ki n