Ti si zaslužiš le en odgovor: Marš, prasec! Ženski govoriti, da bo "skotila", je največja možna žalitev in zato bi ti morali TAKOJ blokirati komentiranje! Da te ni sram, prostak!!!
SlavkoKrižman, čisto prav imaš, ampak če primerjava odvetniško. Kaj je večja kletvica, tisto kar sem napisal jaz ali zgornja svobodna oseba. Razlike med skotiti in roditi ni razen osebek je drugi.
nisem odvetnik tako, da nevem kaj je hujše iz tega pogleda....če smo že pri detajlih...tudi ljudje smo živali...torej bi lahko rekli, da je skotila brez žaljivega namena...
Kdo je to in zakaj se piše o njej,idioti zarukani?!!!
V bistvu nisem vedela, da je znana Slovenka :S
Prva stvar ki mi pade na pamet je“ Who the fuck is this" Druga stvar pa“ Who cares"
IN koga zaj to zanima da fukal brez gumice in do je zasnji momet dol skočil?? in kdo je z kom..
Vprašajo cigana,poznaš Janšata,odgovori ne,vpraša cigo njega ,a poznaš ti Brajdiča,odgovor je ne,pa pravi cigo,no vsak svoje cigane pozna.
jebe se men zanjo
Le koga briga zanjo
Spet znana slovenka, pa od kot jih jemljete, budale od novinarjev!
Nisem vedel da je znana in noseča pa tudi ne zanima me kdaj bo skotila.
Ti si zaslužiš le en odgovor: Marš, prasec! Ženski govoriti, da bo "skotila", je največja možna žalitev in zato bi ti morali TAKOJ blokirati komentiranje! Da te ni sram, prostak!!!
"marš, prasec!" je tudi huda žaljivka, tudi tebe bi morali TAKOJ blokirati
Oprosti, Slavko, ampak tak človek SI NE ZASLUŽI DRUGEGA!!!
Svobodnež...kaj naj rečem...ženska te je skotila...
me zanima koliko takih žaljivk bi bilo napisanih, če bi bilo za komentiranje potrebno uporabiti osebno izkaznico in pravo ime....
SlavkoKrižman, čisto prav imaš, ampak če primerjava odvetniško. Kaj je večja kletvica, tisto kar sem napisal jaz ali zgornja svobodna oseba. Razlike med skotiti in roditi ni razen osebek je drugi.
In pa , sem pozabil. Osebek zgoraj gre sigurno vsako nedeljo k maši in k spovedi, kamor jaz že od svojega 13 leta ne zahajam.
nisem odvetnik tako, da nevem kaj je hujše iz tega pogleda....če smo že pri detajlih...tudi ljudje smo živali...torej bi lahko rekli, da je skotila brez žaljivega namena...