Tudi, če slučajno obstaja kandidat, ki bi izpolnjeval njene zahteve ga ona ne bo dobila, ker glede na to, da je pameten, se ji bo izognil v širokem loku. Torej ona potrebuje kandidata, ki bo dovolj glup, da ji bo nasedel!
Popolnoma neznana, 11 ljudi semvprašal, vsi prvič slišijo zanjo. Svoje zahteve si pa lahko v rit zatakne, ali pa v glavo, ni razlike. Iz ene ali druge ji gre drek ven.
Hahaha, ali je še samska? Pa poznana oseba? Če je moja soseda ne pozna potem ni. Sicer pa imajo lutke za napihnit visoke več kot 190cm in vse ostale kriterije zadovoljujejo, samo zadnji ugriz? Potem pa zletijo.... hahaha
haha...pa kok je glupača stara, da take bedarije piše... 13 let?...pa kaj naj nek uspešen človek s tako glupo in razvajeno pičko dela, razen da jo parkrat nabriše?
Ko preluknjana ko švicarski sir niti ne ve koliko moških imela daje zahteve popolnega moškega kuhat,prat,sesat,jo razvajat,,, da ona žura okoli adijo pa samo išči dalje nekega dubajca ti bo pokazal razvajanje ...
Tudi, če slučajno obstaja kandidat, ki bi izpolnjeval njene zahteve ga ona ne bo dobila, ker glede na to, da je pameten, se ji bo izognil v širokem loku. Torej ona potrebuje kandidata, ki bo dovolj glup, da ji bo nasedel!
Tipi ziher stojijo v vrsti za tole sp0nz0ruš0 ...
Popolnoma neznana, 11 ljudi semvprašal, vsi prvič slišijo zanjo. Svoje zahteve si pa lahko v rit zatakne, ali pa v glavo, ni razlike. Iz ene ali druge ji gre drek ven.
Hahaha, ali je še samska? Pa poznana oseba? Če je moja soseda ne pozna potem ni. Sicer pa imajo lutke za napihnit visoke več kot 190cm in vse ostale kriterije zadovoljujejo, samo zadnji ugriz? Potem pa zletijo.... hahaha
Imela je kriminalca, zdaj bo pa ona pametna neke zahteve postavljala. Že če dobi normalnega deda bo velik korak naprej.
Leto 2025 nič boljše kot 2024. "Influencerke" v polnem šusu....
haha...pa kok je glupača stara, da take bedarije piše... 13 let?...pa kaj naj nek uspešen človek s tako glupo in razvajeno pičko dela, razen da jo parkrat nabriše?
Anja Jenko je tipična sponzoruša ali po domače keš pička.
pozabla je napisat, da mora imet črno AMEX kartico...
A ni zelena bolj moderna ?
Ko preluknjana ko švicarski sir niti ne ve koliko moških imela daje zahteve popolnega moškega kuhat,prat,sesat,jo razvajat,,, da ona žura okoli adijo pa samo išči dalje nekega dubajca ti bo pokazal razvajanje ...
Nemogoče kontradiktorne zahteve. Sama razobeša red flags.
Vidim, da sem 4 cm prekratek, drugo bi pa še nekak šlo skozi! Sploh, pri pogoju, da če nisem dober kuhar jo lahko nahranim v restavracijah ;-)
Ja in kolk mora dec imeti dolgega?
odvisno kok velika je denarnica
To sem se tudi jaz vpraševal: al kuhar z 30 cm-skim al nekuhar s 30 miljoni?
pa da ima rad analo, ampak ne fante, je še pozabila pripisat
ista kt Tina od Cimeta
Lol, padla bo na prvega Črnogorca, ki bo šel mimo.
Verjetno res, bolj je temen boljši je! Vsaj za glupače ;-)
Tak tip, če obstaja, ne bi nikdar želel ali hotel take razvajene, puhle in nadute ženske.
Ne vem a so takšni prispevki namenjeni samo trolanju , samozadovoljevanje in samovšečkanju.