, sem pa zato vajena, da si lahko izbiram delo, kot si ga želim.
Od zdaj naprej si ga bo lahko izbirala brez ovir.Če je tako sposobna,kot nekateri govorijo,bo zlahka našla delo,ki ji bo ustrzalo.
"A veš tisto........" no sej zaradi tocno takega zacetka stavka bi mogla pa se katera dobiti odpoved!!! Fuj na bruhnaje mi gre ko slisimo taisti zacetek na LPPju!!!!
U, še ena tako znana, da prvič slišim za njo!
Želeli so ji združiti Novoletno s poslovilno, da ji prihranijo stroške.Dobra novinarka, ki je objektivna in pozna svoje delo bo hitro našla zamenjavo.
, sem pa zato vajena, da si lahko izbiram delo, kot si ga želim. Od zdaj naprej si ga bo lahko izbirala brez ovir.Če je tako sposobna,kot nekateri govorijo,bo zlahka našla delo,ki ji bo ustrzalo.
"A veš tisto........" no sej zaradi tocno takega zacetka stavka bi mogla pa se katera dobiti odpoved!!! Fuj na bruhnaje mi gre ko slisimo taisti zacetek na LPPju!!!!
Po njenih izjavah sodeč se ne čudim, da je dobila odpoved.... Naj si še naprej izbira delo, ki si ga želi...
Na hitro sem pogledala, katere teme pokriva ... Samo rumene in ničesar drugega. Žalost.