Ni res, Meni se nikamor ne mudi, nalozim zeno in otroka pa ga pičimo. Prvo prišparam na bencinu, drugič na vinjeti, pa še čas z mojo družino "neprecenljivo" za dvakrat do trikrat na leto, kolikor bi se vozil, res ne… ...prikaži več vidim neke ekonomske logike da plačujem državi za precenjeno vinjeto. Pa lep dan še naprej
to samo pomeni, da nimaš ekonomske logike. Prihranjeni čas je preprosto vreden več. Seštej vse prihranjene minute s ceno ure.
barva me tako ali tako ne zanima, ampak še dobro da bo samo 110 evrov sem pričakoval ene 200 oz mogoče celo 220 za kombinirana pa enkrat več seveda.
Me prav boli kaksne barve bojo NE KUPIM se raje vozim po starih cestah za to kar rabim. 110 € za zastoje , hahaha, ajde ovčke v vrsto ;)
Ni res, Meni se nikamor ne mudi, nalozim zeno in otroka pa ga pičimo. Prvo prišparam na bencinu, drugič na vinjeti, pa še čas z mojo družino "neprecenljivo" za dvakrat do trikrat na leto, kolikor bi se vozil, res ne… ...prikaži več vidim neke ekonomske logike da plačujem državi za precenjeno vinjeto. Pa lep dan še naprej