Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
1772 ogledov

Znaki, da so vas obiskali pokojni

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zmago 10:13 01.november 2016.

Dokler ne doživiš ne verjameš ! Po eni taki izkušnji sem se še dolgo spraševal če je z mano vse OK, kje je meja med sanjami in realnostjo,........... Povedati pa nisem upal ravno zaradi takih kot ste tu gor.Na ...prikaži več kratko: Zbudil me je silovit povlek za odejo, se dvignem na postelji, v somraku vidim silhueto s starostnimi pegami kako sedi na postelji. Hočem vprašati partnerico zakaj ne spi oz. kam gre ? Nisem mogel izustiti besede, čeprav sem se trudil. Silhueta je počasi izginila. Gledam okrog sebe in vidim partnerico, da SPI KOT TOP......... Čez nekaj dni ji je umrla babica ????????????Pa vse je bilo brez pomoči viskija kot pri "Undertakerju" ;-))) pred cca 20 leti .... pa nikol' prej in ne pozneje.

• mph 10:19 01.november 2016.

Pred davnimi leti sem založil številko od prijatelja, ki sem ga nujno potreboval, ker je imel edini en rezerven kos, ki bi šel v moj avto. In glej ga vraga, kaj se ne srečamo ravno mestu. Čudež, duhovi na delu? ...prikaži več Niti ne. Zdaj pa se spomni na tisoče primerov, ko pa SI nekaj ali nekoga rabil, pa ga ni bilo. Tokrat se je pač po naključju zgodilo in vidi čudo, nekaj je na temu, ..... kaj pa vseh ostalih 1000 primerov? :-) Imam čez 60 ampak v življenju še nisem doživel ali videl prav ničesar (če izvzamemo moje otroške dovzetne možgane tam po recimo 8 ali 10 leti, kjer nisem bil siguren, če je volk pod posteljo ali ne :-)) kar bi v čemerkoli dalo sumit na obstoj nadnaravnega. In po hoji po gozdu do sorodnikov je na koncu v grmovju namesto groznega parklja bil še vedno kakšen zajec ali jež. :-)

• Zmago 21:58 01.november 2016.

Križar nikar ne sodi drugih po sebi. Eno je alkohol, drugo so alkoholne pijače. Vidim, da niti tega ne ločiš, kaj šele .....................Moraste sanje so eno, tole pa ??????

• mima-šiš 13:52 01.november 2016.

Sej imaš primere kot ženska ki je bila na smrt bolana in so ji skrivali da ji je medtem umrla sestra. Par dni pred smrtjo je začela videvat mamo in sestro. Spraševala je zakaj je sestra z mamo ker je ...prikaži več mama mrtva že 30 let. JSt sm tudi imel več obiskov di sedaj, sem pa malo bolj dovzeten za takšne stvari kot ostali. Pri 22 letih ko sem vozil v Berlin, sem na avtocesti zavijal pri Minhnu z obvoznice v smer Berlina, je dvopasovnica, vozil sem 160 na desnem pasu so pa vozili škeperji drug za drugim. V nekem trenutku mi je neki reklo zaviraj!!! Nevem kaj v glavi..udaril sm po zavori, v tistem pa je nenadom atovornjak pred mano zaneslo na levo - desno - levo in zigubil je kontrolo nd priklopnikom. ZAto ne mi govort da človek nima svojega angela varuha ali pa 6 čut za nevarnost ali pa prekleto srečo ali kaj je potem to??

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:32 01.november 2016.

Novinar/ka C.R.,kako bi blo,če bi malo obiskali ustanovo,ki se ukvarja z raznimi fobijami in preganjavicami??

• k0libri 08:41 01.november 2016.

Tako razmišljanje je zrelo za psihiatra.

• Undertaker 08:45 01.november 2016.

Vse to sem že doživel. Naslednji dan pa glavobol, slabost...Zraven pa prazna steklenica viskija. Pa še prejšnji večer je bila polna.

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:21 01.november 2016.

A pa si že razmišljal,da bi nehal pit alkohol??

• mph 10:16 01.november 2016.

Še najbolj se mi zdi, da ta Urška Puš širi dejavnost. http://www.zurnal24.si/urska-pus-zaradi-mene-ljudje-ne-rabijo-verjeti-v-duse-clanek-280216

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:22 01.november 2016.

A pa si že razmišljal,da bi nehal pit alkohol??

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:23 01.november 2016.

A pa si že razmišljal,da bi nehal pit alkohol??Tole je namenjeno Zmagotu.Se ne pošlihta na pravo mesto.

• Undertaker 12:07 01.november 2016.

Pa si potem ugotovil, da s teboj ni vse v redu? Da si pač preveč popil?

• tomaz 18:34 01.november 2016.

To kar je pa pod 5 točko, pa ni nič takega...men se skoz dogaja da kaj iščem, še večkrat kaj pozabim...sam to j pa bl z EMŠO povezano

• ac-dc 19:52 01.november 2016.

Nikakor ne najdete ključev, čeprav se dobro spomnite, kam ste jih položili? Ja, se mi je že velikokrat zgodilo. Pa dvomim, da so za to krivi ravno pokojni.

• mph 10:18 01.november 2016.

Če se zbudiš sredi nočne more ali te karkoli zbudi ... se tega ne zavedaš, možgani nekaj časa ne ločijo med sanjami in realnostjo. Meni se večkrat zgodi, kot, da za hip padam, izgleda zelo realno, pa ne pripisujem tega ...prikaži več duhovom, ki so me dvignili in spustili na postejo. :-) Temu, da je čez par dni umrla babica ... je pač naključje. Copy & paste is drugega threada eno razmišljanje.

• tomaz 18:10 01.november 2016.

obstajajo tudi druge teorije....ker se vse informacije spravljajo v neko skupno banko podatkov (universum) se iz te banke lahko tudi podatke pridobi pod določenimi pogoji. Kdaj nastanejo taki pogoji bi bilo nemogoče na kratko opisat. V bistvu takrat ko se ...prikaži večse neki naši vzorci navežejo na ne ke že obstoječe vzorce, se nam tudi podatki pokažejo, pa naj bo to v sanjah, ali telepatsko preko intuicij. Zazvoni nam telefon in že začutimo, kdo kliče, ali na nekoga pomislimo in ga potem srečamo in še in še podobnih primerov. Če smo le malo pozorni v to smer boste ugotovili, da se to tudi vam dogaja,...

• Janez_53 10:09 01.november 2016.

Pisec članka je verjetno pravljičar, ki se tako vživi v svoje pravljice, da se mu zdijo resnične.

• mph 10:23 01.november 2016.

In drugo, upoštevaj, da možgani med spanjem random pomešajo dogodke iz realnosti. Predvidevam, da je bila babica že stara, morda bolna, ... nič nepričakovanega. Nekaj drugega bi bilo, če bi se ti pojavil nek prijatelj, ki bi bil takrat v ...prikaži več Novi Zelandiji npr. in bi zjutraj izvedel, da je umrl. Ok, to bi bilo malce nenavadno .... ma tvoj zgrnji primer, pa niti malo. Se spomnim, da sem parkat to sanjal za svojo babico, da je nahala dihat (proti koncu je bila že zelo slaba)... .potem sem se zbudil v nočnih morah ... enkrat se je pač res zgodilo žal.

praufo 12:20 01.november 2016.

kaj hočeš rečt s tem, da si bodo psihiatri pomagali z njo, al ona z njimi ... predlagam, da si kdaj ogledaš psihiatrijo od znotraj, če si je še nisi slučajno, ampak to kot pacient, ... šele potem piši take bedarije

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.