Če bi našega delavca plačali primerno, tujih nebi potrebovali. Za ista dela hodijo naši v tujino ker so neprimerno bolje plačani. In to je državna politika, da hodijo naši v tujino in da prihajajo tujci k nam, s tem se… ...prikaži več dviguje nataliteta in posledično pomlajevanje prebivalstva.
Tudi jaz ne razumem zakaj ne zaposlijo tistih na zavodu,namesto da uvažajo tujce-ali boš delal ali pa ne bo socialne,socialna samo za tiste ki ne morejo delat!
Kaj pa vsi tisti, ki so prijavljeni na zavodu za zaposlovanje? Zakaj so sploh prijavljeni na zavodu za zaposlovanje, če pa niso delovna sila? Ne razumem tega. Res ne.
Prijavljeni so zato, da prejemajo nadomestilo in ostale subvencije ter tako živijo bolje od zaposlenih, pa še delat jim ni treba. Le del jih gre delat v tujino, saj vedo da potem izgubijo nadomestila in bogate subvencije.
TO JE LAŽ NA OSNOVI KATERE IZVAJAJO GENOCID NAD SLOVENSKIM NARODOM ! NAMESTO, DA BI POŠTENO PLAČALI SLOVENSKE DELAVCE UVAŽAJO "CENEJŠE" BALKANSKE MIGRANTE, KI PRIVLEČEJO CELE VASI ŽIVET NA RAČUN SLOVENSKE SOCIALE SAJ NIHČE NA CSD NE PREVERJA SORODSTVENIH VEZI… ...prikaži večI !
KONČNA CENA TAKIH MIGRACIJ PA JE TUDI 5 KRAT VIŠJA KOT, DA BI POŠTENO PLAČALI SLOVENSKE DELAVCE !
Nč nas ni zmanjkal, še vedno je Slovencev več kot tujcev ali folka iz ex yuge. Le plače so prenizke, v bistvu bio morali to prepovedat, ker izčarpava državo in folk ki dejansko plačuje vse stritve dražje na rovaš da… ...prikaži več neka fabrika iz ne vem kje postavi obrat pripelje folk ki dela za male pare, državba jih subvencionira, a nazaj ne dobi ničesar, davkom se izogibajo, skratka BOLJŠ da jih sploh neb bilo, zato prepovedat tujcem postavit fabriko ako v njej ni vsaj 80% delavcev iz lokalnega okolja.
Tudi v emiratih tujci delajo in so v večini. Pa zaradi tega domačinov glava nič ne peče. Nimajo nobenih političnih, socialnih pravic- samo delat. Vsako grupiranje in javno-tuja vera je prepovedana..nema tuje politike
Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje… ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dostop d0 interneta ...
Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> www.Internet43.Com
Če bi našega delavca plačali primerno, tujih nebi potrebovali. Za ista dela hodijo naši v tujino ker so neprimerno bolje plačani. In to je državna politika, da hodijo naši v tujino in da prihajajo tujci k nam, s tem se… ...prikaži več dviguje nataliteta in posledično pomlajevanje prebivalstva.
Samo nekateri, ki so pripravljeni delat, gredo v tujino. Ostali pa raje fušajo in izkoriščajo subvencije!
katera nataliteta se povečuje? Slovenska že ne.
Tudi jaz ne razumem zakaj ne zaposlijo tistih na zavodu,namesto da uvažajo tujce-ali boš delal ali pa ne bo socialne,socialna samo za tiste ki ne morejo delat!
Kaj pa vsi tisti, ki so prijavljeni na zavodu za zaposlovanje? Zakaj so sploh prijavljeni na zavodu za zaposlovanje, če pa niso delovna sila? Ne razumem tega. Res ne.
Prijavljeni so zato, da prejemajo nadomestilo in ostale subvencije ter tako živijo bolje od zaposlenih, pa še delat jim ni treba. Le del jih gre delat v tujino, saj vedo da potem izgubijo nadomestila in bogate subvencije.
Nehajte zavajat.Tujci delajo tukaj zato da so slabo plačani delodajalci pa bogatijo.
to je krivda države, ker ji tako odgovarja.
TO JE LAŽ NA OSNOVI KATERE IZVAJAJO GENOCID NAD SLOVENSKIM NARODOM ! NAMESTO, DA BI POŠTENO PLAČALI SLOVENSKE DELAVCE UVAŽAJO "CENEJŠE" BALKANSKE MIGRANTE, KI PRIVLEČEJO CELE VASI ŽIVET NA RAČUN SLOVENSKE SOCIALE SAJ NIHČE NA CSD NE PREVERJA SORODSTVENIH VEZI… ...prikaži večI ! KONČNA CENA TAKIH MIGRACIJ PA JE TUDI 5 KRAT VIŠJA KOT, DA BI POŠTENO PLAČALI SLOVENSKE DELAVCE !
Nč nas ni zmanjkal, še vedno je Slovencev več kot tujcev ali folka iz ex yuge. Le plače so prenizke, v bistvu bio morali to prepovedat, ker izčarpava državo in folk ki dejansko plačuje vse stritve dražje na rovaš da… ...prikaži več neka fabrika iz ne vem kje postavi obrat pripelje folk ki dela za male pare, državba jih subvencionira, a nazaj ne dobi ničesar, davkom se izogibajo, skratka BOLJŠ da jih sploh neb bilo, zato prepovedat tujcem postavit fabriko ako v njej ni vsaj 80% delavcev iz lokalnega okolja.
Uvesti je treba strožji nadzor nad nezaposlenimi, ne pa da se izogibaju sprejemanju ponujenega dela!
Tudi v emiratih tujci delajo in so v večini. Pa zaradi tega domačinov glava nič ne peče. Nimajo nobenih političnih, socialnih pravic- samo delat. Vsako grupiranje in javno-tuja vera je prepovedana..nema tuje politike
Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje… ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dostop d0 interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> www.Internet43.Com