kako se že reče ?? a , ja , iz zanesljivih virov smo izvedeli da je ostal brez gostilne zaradi lagodnega razsipnega življenja in pomankanja filinga za gostilno !!
Ja @mrki in še zato ker:1. Gostilna stoji na neprimerni lokaciji. V tej gostilni že prej ni bilo nobenega pravega prometa - zato so jo zaprli.2. Koncept gostine je povsem out za naše oz. to okolje.3. Pomemne… ...prikaži več so malenkosti - npr. serviraš (KAO) super hrano, se greš en nivo - na mizah imaš pa namesto prtov (ja seveda - te je treba prati, kar stane) papir, jedilni pribor zavit v prtiček, zvezan s plastiko, ki se uporablja za vezanje npr. kablov = vse skupaj = CENENO. Kje je potem nivo da opravičuje visoke cene hrane????Naj nadaljujem? Ni potrebno.PRO PLUS je pri tem konceptu brcnil povsem mimo... in v temo... kar je pogosto - ko se človek ali ekipa, ki ni/so gostinci spravijo k takemu projektu, kjer odločajo že malenkosti!
kako se že reče ?? a , ja , iz zanesljivih virov smo izvedeli da je ostal brez gostilne zaradi lagodnega razsipnega življenja in pomankanja filinga za gostilno !!
Ja @mrki in še zato ker:1. Gostilna stoji na neprimerni lokaciji. V tej gostilni že prej ni bilo nobenega pravega prometa - zato so jo zaprli.2. Koncept gostine je povsem out za naše oz. to okolje.3. Pomemne… ...prikaži več so malenkosti - npr. serviraš (KAO) super hrano, se greš en nivo - na mizah imaš pa namesto prtov (ja seveda - te je treba prati, kar stane) papir, jedilni pribor zavit v prtiček, zvezan s plastiko, ki se uporablja za vezanje npr. kablov = vse skupaj = CENENO. Kje je potem nivo da opravičuje visoke cene hrane????Naj nadaljujem? Ni potrebno.PRO PLUS je pri tem konceptu brcnil povsem mimo... in v temo... kar je pogosto - ko se človek ali ekipa, ki ni/so gostinci spravijo k takemu projektu, kjer odločajo že malenkosti!