Primer, kako se nekredibilna politika lomi zobe na nekem kvazi umetniku, ki je ob tem še, nesramen, neodgovoren, provokator. Postopek kršitve bi morali opraviti organi pregona tudi, kot opomin drugim.
"Vaša sreča je kratka in izvira iz lastne nesreče in nezadovoljstva, ki pa nima nobene povezave z menoj ali z mojim ustvarjanjem. Če bi si ljudje tako hitro pomagali, kakor se obsojamo, bi živeli v pravičnejšem in lepšem svetu."
Če si tepec, si tepec, ampak, da si tak tepec, da se osramotiš na vseh možnih sodiščih od ustavnega do upravnega in hkrati ti nekateri še vedno zaupajo, da boš državo izvlekel iz največje krize v zgodovini... Mene je še… ...prikaži več malo bolj strah kot me je bilo za to našo Bananarepubliko...
Ovce nikoli nič prav ne razumete! Vse nekaj sklepate, blejete v tri dni, se delate pametne, a na koncu izpade kot bi pisali o fotosintezi... Niti blizu nisem kulturi, kar lahko vidiš iz mojih postov in izražanja, beeeeee!
grema še 1x majmunće: jaz majmunće,mama kopile ,pojbić profesor,čelava pizda pošten.bo šlo..? pa še to raje 190 erjavcev kot pa 1 lopov,lažnivec,izdajalec, bivši komunist.. aja kopile ti je mama ki je vzgojila drisko
Drago soborci! Na levem polju vihra bela zastava! Odvažajo ranjene in mrtve. Kljub njihovi premoči (10:1) smo dokazali, da jih lahko porazimo! Vsa čast in slava Vam dragi soborci! Želim vam blagoslovljen Božič in veselja, sreče in zdravja v Novem… ...prikaži več letu 2021! Po novem letu pa še bolj strnemo svoje vrste in jih za vedno odklopimo! Živela Svobodna Slovenija dragi bratje in sestre!!!
"Vaša sreča je kratka in izvira iz lastne nesreče in nezadovoljstva, ki pa nima nobene povezave z menoj ali z mojim ustvarjanjem. Če bi si ljudje tako hitro pomagali, kakor se obsojamo, bi živeli v pravičnejšem in lepšem svetu."
Kako lepo je slišati, da je minister po nepotrebnem zapravil kupček VAŠEGA denarja in ga bo zdaj dal Zlatku, kot povračilo za lastno neumnosti! Ste kaj veseli tega? Slavimo ga, slavimo ga, našega Vaskota! 😘
Trt ne vznemirjaj se zaradi pinka in alibabe. Se nikoli nista skupaj dpravila 1 stavka,ki bi imel smisel. Saj ves,odkar je se vszelin na trstenjakovi za placilo, tekmujeta kdo od niju je vecji idiot 🙂.
ovca ne vznemirjam se sploh,še posebej ne, ker vidim da se razpravljam na nivoju iq 11 tak da ni panike, s takimi smo rešili leta 45 pa bomo tudi danes! smrt janšizmu!!!
Ender3,vedno stavim samo nase. Kot vidis beli noski hodijo v cerkev,pa ne locijo vere od ustanove. Ce bi se drzali samo 10 bozjih zapovedi in se izogibali 7 smrtnim grehom,bi bilo ok. Jaz ne hodim v cerkev,se pa najbolj drzim… ...prikaži več naslednjega - Ne naredi drugemu tistega,kar ne zelis,da bi drugi storil tebi. Ja,zivljenje bi bilo zelo enostavno,ce nam ga ne bi idijoti komplicirali.
Vsa čast Zlatku ,pokončal je primitivce .
Zlatka so imali za čefurja ,balkanca,trenerkarja ....res je, to je ta Zlatko ,ki je pospravil kulturnega ministra za malo malico ali rogljicek .
zjebal bojo tega čobana, tako ali drugače, brez skrbi...
Velika, a še vedno premajhna!
Vasko si zasluži še kaj več! Protipravno in nekaznovano je cerkvi podaril nacionalni biser => Blejski otok!
Zlatane, dobit češ batine...
Daleč od kulturnega delavca. Še za karte šipat ni dober.On ima lahko nastop samo tam kjer ga noben ne pozna.
Ni vredno izgubljati besed o delu naših sodišč.
Normalno, saj je pol sodisca Zlatkovih korenin.
še en dokaz, da so slovenska sodišča leglo rdeče golazni in globoke države...na tem področju bo treba naredit red...globinsko čiščenje...
Neomejeni mandat ukiniti. Vsake štiri leta preveriti vse sodnike, če so primerni za nov mandat.
Preverjanje bo v kampu Lepena .
Leon, popij ljekove...
Enako je kot v ZDA
Bravo Zlatko, kakor si napisal to je zmaga vseh svobodoljubnih ljudi.
TONI KLOFUTA MINISTRU TOJE KLOFUTA POŠTENIM DELAVCEM KAKO LAHKO NEKATIRIJI ŽIVIJO BREZ DELA ,SAMO NAPRAVI STRANI MORAŠ BITI IN TO BREZ IZOBRAZBE.
Pa uzemte mu še enkrat status, pa naj gre še enkrat u Novo Gorico.
Tako je naše komunistično krivosodje! Fuj in fej!
Primer, kako se nekredibilna politika lomi zobe na nekem kvazi umetniku, ki je ob tem še, nesramen, neodgovoren, provokator. Postopek kršitve bi morali opraviti organi pregona tudi, kot opomin drugim.
Če si tepec, si tepec, ampak, da si tak tepec, da se osramotiš na vseh možnih sodiščih od ustavnega do upravnega in hkrati ti nekateri še vedno zaupajo, da boš državo izvlekel iz največje krize v zgodovini... Mene je še… ...prikaži več malo bolj strah kot me je bilo za to našo Bananarepubliko...
Leon, če prav razumem, pišeš v samoobrambi, kaj to pomeni, da si ti....Zlatan, ki se kliče Zlatko. 😎
Ovce nikoli nič prav ne razumete! Vse nekaj sklepate, blejete v tri dni, se delate pametne, a na koncu izpade kot bi pisali o fotosintezi... Niti blizu nisem kulturi, kar lahko vidiš iz mojih postov in izražanja, beeeeee!
Će je Zlatan kulturni primerek, potem imamo vsi davkoplačevalci primer, neodgovornega ravnanja z denarjem iz državnega proračuna.
BRAVO ZLATKO.. ta lopovska, lažniva, fašistična,.. vlada pada..še malo..karte se razkrivajo..še malo..
jaoo majmunće te gorenak kaj pokliče? ali pa vsaj pojbić da malo analizirata kvantno fiziko? po moje ne ker se te še mama sramuje kakšna driska si!!
grema še 1x majmunće: jaz majmunće,mama kopile ,pojbić profesor,čelava pizda pošten.bo šlo..? pa še to raje 190 erjavcev kot pa 1 lopov,lažnivec,izdajalec, bivši komunist.. aja kopile ti je mama ki je vzgojila drisko
majmunće ija ija hungarija...še malo..kopile ti je mama!
Drago soborci! Na levem polju vihra bela zastava! Odvažajo ranjene in mrtve. Kljub njihovi premoči (10:1) smo dokazali, da jih lahko porazimo! Vsa čast in slava Vam dragi soborci! Želim vam blagoslovljen Božič in veselja, sreče in zdravja v Novem… ...prikaži več letu 2021! Po novem letu pa še bolj strnemo svoje vrste in jih za vedno odklopimo! Živela Svobodna Slovenija dragi bratje in sestre!!!
Nisi dobro pogledal... Ni čisto bela, malo je tudi rumenkasta. smo se polulali gor! Ampak od smeha!
Zima je, ni čudno, da še takšni ptiči skupaj letajo.
Kako lepo je slišati, da je minister po nepotrebnem zapravil kupček VAŠEGA denarja in ga bo zdaj dal Zlatku, kot povračilo za lastno neumnosti! Ste kaj veseli tega? Slavimo ga, slavimo ga, našega Vaskota! 😘
Tebe očitno 40 razbojnikov 😂😂😂
izgnati iz države
Pojdi, tepec, kaj še čakaš?!? Takih ozkoglednežev res ne potrebujemo!
Jajota? Ne,ne,mora v bananistanu odsluzit dozivljensko pokoro (pobiranje mila na Dobu)!
Se strinjam, pred njim pa še vse fašiste na oblasti.
Joj ovca, tvoj zapis mi zveni kot pravljica. Če se uresniči, te povabim na večerjo!
😂😂😂 Ivo, Ivo.
pojdi ti pa tvoji somišljeniki tudi..takoj bo lepše v Sloveniji..bolj čisti zrak bo.
baba dobro veš komu je to namenjeno..
majmunće on ima za razliko od tebe muda!!!
majmunće kak veš?? zanimivo.. sem vedel da si z gorenakom blizu! to je to pedrečina ena!
Trt ne vznemirjaj se zaradi pinka in alibabe. Se nikoli nista skupaj dpravila 1 stavka,ki bi imel smisel. Saj ves,odkar je se vszelin na trstenjakovi za placilo, tekmujeta kdo od niju je vecji idiot 🙂.
ovca ne vznemirjam se sploh,še posebej ne, ker vidim da se razpravljam na nivoju iq 11 tak da ni panike, s takimi smo rešili leta 45 pa bomo tudi danes! smrt janšizmu!!!
Te boli aa?? Tebe pa nobeden ne mara reva? Sej imaš majmunćeta dej konekti ga,boste imeli s pojbićem kakšno debato.
hebem ti mat//er mu//sli///mansko
Ah, ta nežno krščablnsko bitje, rojeno kot prepovedane ljubezni med bratom in sestro v neki podalpski vukojebini.
On pa tebi katolibansko!
Kot sem napisala,ko pade prva domina,padajo vse. Bravo Zlatko! 👋👋👋
Ojoj ovca, na napačnega konja staviš, to je moje skromno mnenje.!!
Vsaj na konja stavi, kar je na desni strani že čudež.
Ender3,vedno stavim samo nase. Kot vidis beli noski hodijo v cerkev,pa ne locijo vere od ustanove. Ce bi se drzali samo 10 bozjih zapovedi in se izogibali 7 smrtnim grehom,bi bilo ok. Jaz ne hodim v cerkev,se pa najbolj drzim… ...prikaži več naslednjega - Ne naredi drugemu tistega,kar ne zelis,da bi drugi storil tebi. Ja,zivljenje bi bilo zelo enostavno,ce nam ga ne bi idijoti komplicirali.
ajde ovca to ti je sigurn mami narekovala ..tolk ne premoreš...😂😂😂