kaj pa normalni ljudje, ki plačujemo rdećim koritarjem davke in jih držimo pri življenju, mi pa ne bomo nikdar za prvo stran, razen za osmrtnice v družinskem krogu ! ?
Ja kako novi a je bla poročena? Ta njen prejšnji kateri jo je tepel z njim ni bila kot vem poročena. No paša za oči pravzaprav ni, to je bolj tako kot masaža njenih jošk. Sicer pa ne bluzite preveč… ...prikaži več itak bo čez par let iz sanske poroke v štali na Brniku postala ne preveč španska ločitev v Ljubljani.
Dajte no "Saška gre na kolena za xxx €)
Mar ne Saška.... Leto 2006
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Kaj se ni raje ona pojavila v medijih zgoraj brez-verjetno bi bilo boljše za videti,kot ta obup.....
Bolani naslovi bolanega novinarja!!!
butl na kubik
Za bruhat!
Ta ima pisarniške mišice dvigoje kolije.
Klošar
Ja grozen lepotec pa pri 40 je brez poudarjenih mišic. Sicer pa ta Saška mi bo endan ven iz hladilnika skočila.
kaj pa normalni ljudje, ki plačujemo rdećim koritarjem davke in jih držimo pri življenju, mi pa ne bomo nikdar za prvo stran, razen za osmrtnice v družinskem krogu ! ?
Lada, pojdi na Noro24 no .. tam se pljuva čez rdeče ... po 50-ih letih ..
rdeci so ti dal zastonj izobrazbo. jajo ti bo kmal vzel javno zdravstvo in bos kot lada v rusiji.
Paša za oči ravno ni, pa petje tudi ni za dol past
Ja kako novi a je bla poročena? Ta njen prejšnji kateri jo je tepel z njim ni bila kot vem poročena. No paša za oči pravzaprav ni, to je bolj tako kot masaža njenih jošk. Sicer pa ne bluzite preveč… ...prikaži več itak bo čez par let iz sanske poroke v štali na Brniku postala ne preveč španska ločitev v Ljubljani. Dajte no "Saška gre na kolena za xxx €) Mar ne Saška.... Leto 2006
Škoda zelo dobrega glasu za takšne "nikakršne" pesmice.
Kdaj bomo mi grdi rački prava paša za oči! ?????
Hahaha tuki en rab očala.
Od kod Lenderovi denar,da vam lahko plačuje za primitivno samopromocijo?
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦