Magazin /magazin/vip
22180 ogledov

Žena Vitalija Klička vsako jutro nestrpno čaka sporočilo

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss 12:01 26.marec 2022.

Nehajte s tem cenenim populizmom, da še bolj ne padete na lestvici objektivnosti..

MS 14:17 26.marec 2022.

1) Lukiču, še malo "cenenega populizma" Prvi, ki ga je doletela smrt med napadom na Ukrajino je bil general Andrej Suhovecki. Drugi, ki ga je doletela smrt v bojih okrog Harkova je 45-letni ruski general Vitalij Gerasimov. Ruski obrambni minister ...prikaži večer Sergej Šojgu je zaradi neuspehov ruske vojske v Ukrajini utrpel srčni infarkt!

MS 14:18 26.marec 2022.

2) Anatolij Čubajs je najvišje kotirajoči uradnik, ki je zapustil Putina po ruski invaziji na Ukrajino. Ruski milijarder Mihail Maratovič Fridman, kritizira vojaški poseg ruskega predsednika Vladimirja Putina v Ukrajini Drugi kritik Putinovega posega je Oleg Deripaska lastnik največjega proizvajalca ...prikaži veča aluminija na svetu. Začeli so se masovni protesti po ruskih mestih!

MS 14:22 26.marec 2022.

3) Svetovne sankcije občutno rušijo rusko gospodarstvo! Kitajska se distancira in Putinu odklanja pomoč! Putin je Pušin!

• anica00 13:34 26.marec 2022.

Ugotovila sem, da je Google prava trač aplikacija. Škoda.

• Jean_Young 10:43 26.marec 2022.

Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

• marko345 18:07 26.marec 2022.

Ganile so me besede žene Klićka" nikoli več ne bomo sužnji". V YU smo bili Slovenci sužnji, to naj bo jasno vsem, ki podpirate to vojno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.