pa dobr žurnal, a morte res vsako fračo že sponzorirat. pa dejte še vi rajš začet zbiralno akcijo kot STA kot pa tole reklamiranje neki nagravžnih bab.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD naa uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Koliko € vam je plačala za to "prikrito" reklamo?
Pa saj ti ni prikrita reklama. To je zvodništvo. Bo treba Žurnalovce prijavt na policijo.
Ma pa več plastike v joških, kot Lj Mlekarne v jogurtovih lončkih
Se pa ve,za kakšen mikrofon rada poprime ob takšnem oglasu,pa verjetno rada zaigra tudi na kakšen instrument.....
Rada igra na bas struno.. pa flavto tudi obvlada
pa dobr žurnal, a morte res vsako fračo že sponzorirat. pa dejte še vi rajš začet zbiralno akcijo kot STA kot pa tole reklamiranje neki nagravžnih bab.
Če pogoltne, je v višjem rangu...če ne, bom vprašal Kanglerja kje nabavlja takšne..
Punca pravi, da se je potrebno znajti in da je vsako delo častno. Če bi vlekla socialno podporo, bi se pa spet pljuvalo po njej.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD naa uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦