Slovenija
11215 ogledov

Zdravstvo v volilnih programih: "Od splošnega, zelo splošnega do ekstremno splošnega"

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar olor
    olor 08:03 17.maj 2018.

    Veliko obljub, napisanega. Gospoda Breclja bi postavil za ministra, ko že vse ve. Loredan, ,ki ga podpira Brecelj, pa ga naj samo spomnim, kako je delal Loredan v zasebni ambulanti v Zdravilišču Laško, za pet minuten pregled je zaračunal 70€, ...prikaži več v tem času je svetoval, pošljite mi v Bolnišnico kjer delam Valdoltro napotnico in v roku enega meseca boste poklicani na pregled. Kar se je ponavadi čakalo do pol leta, ali pa tudi še več. In takrat v Bratuškovi vladi je bil predlagan za ministra.

    • mph 12:08 17.maj 2018.

      Se strinjam, krepostno se oglaša zanimivo vedno samo tik pred volitvami, kaj bi pa rad, pa še sam verjetno ne ve ne tisti, ki ga podpirajo.

  • McClain 08:24 17.maj 2018.

    tisti ki so bili v zadnnjih štirih letih v vladi nimajo kaj programa pisat. Smo ga ravnoi videli, ne bi ravno ponovitve, ne vem če si je kdo želi, razen nori Miro in pokvarjena Milojka.

  • igorgeus 10:58 17.maj 2018.

    Za zavarovalnice drži samo eno: zelo rade denar sprejemajo, blazno nerade pa ga dajejo od sebe. Zelo hitro se lahko zgodi, da se bo po opravljeni storitvi zavarovalnica odločila, da stroška ne bo krila.

  • ginko 11:11 17.maj 2018.

    Noben program ne bo nič pomagal, dokler ne bo odstranjena v državi stara in mlada udbomafija - mafija v pravem pomenu besede, ki NE dovoli, da jih kdorkoli moti pri njihovih komunističnih mafijskih poslih. Drugorazredni državljani - kako naprej s to mafijo ?

    • Lovebites 11:20 17.maj 2018.

      @ginko,pohvala za tvoj komentar.Se popolnoma strinjam s tabo.Realno in normalno razmisljanje.Kapo dol.Kdaj bodo ljudje spregledali???

    • igorgeus 13:57 17.maj 2018.

      Ne vem zakaj potem na anketah vodi kontinuiteta.

    • Lovebites 14:01 17.maj 2018.

      Gorg...ti si po moje tako zabit,da ti niti tujke ne pomagajo.To ni merilo.Ne pametovat,ce nisi.Simpl.Smesis se.

  • dragec 14:04 17.maj 2018.

    Programi.....bla....bla....bla

  • Tupamaros 08:56 17.maj 2018.

    Prebral in ugotavljam, da imajo stranke desnice splošno dober in med seboj primerljiv program. Levosučne stranke še vedno izumljajo, že 27 let samostojnosti, nove-stare trike, kako opravičiti svojo ekonomsko poraznost. Nenehno obujanje izumrlega dinozavra, kar javno zdravstvo, takšnega ustroja kot ...prikaži več sedaj tudi je, nima smisla.

    • mph 12:07 17.maj 2018.

      Tebi je do hecev, očitno misliš, da smo imeli do sedaj prave leve stranke. Levake res, levičarjev kot so bili v Yu pa zagotovo ne. Neoliberalci, oportunisti, ... so nekako desne branže.

    • igorgeus 13:58 17.maj 2018.

      Ma ja, najboljš da imamo vse privat, potem pa se čudimo kako, da si lahko samo 20% prebivalstva privošči zdravstveno oskrbo.

    • mph 15:14 17.maj 2018.

      @igorgeus, ja, točno to, se ti vsi pametnjakoviči ne sprašujejo kaj pa bomo prodajali, ko bo že VSE prodano. Prodajaš zelo ciljano nekaj, kar ti res ne rabi, drugače pa ne. Kar pa manjka pa so bistveno strožji zakoni, ki ...prikaži več bodo lopove hitro in učinkovito spravili za 20 let vsaj na hladno ali pa kot kitajci smrtna kazen za najhujše ekonomske (genocidne) zločine.

  • Avatar olor
    olor 08:08 17.maj 2018.

    Gospod Brecelj, vas podpiram, vendar lahko je govoriti, zelo težko je pa kaj narediti, če za teboj ne stoji močna vlada. Konec koncev sprejemajo z glasovanjem zakone poslanci in če ti ne glasujejo za, kaj lahko narediš? Tudi jaz se ...prikaži več v mnogem ne strinjam z Cerarjem, ampak do neke mere ga pa tudi razumem. Velikokrat bi moral udariti po mizi, ampak je še potem demokracija? Kot rečeno, močno vlado in ta šele lahko kaj naredi, kako bo pa priljubljena in njena podpora bo strmo padla, opozicija bo pa ..

    • Avatar Leon
      Leon 09:03 17.maj 2018.

      Dr. Brecelj je oseba in strokovnjak vreden spoštovanja in zaupanja .Škoda ,da je takšnih pokončnih in moralnih zdravnikov tako malo ! Poglejte samo zdravniško zbornico ? Edina težava je bila višina plačila predsednice namesto,da bi analizirali in podali mnenje glede ...prikaži veče zdravstvene reforme ,ki jo Cerar tako hvali . Na A kanalu so prikazali polom zdravstva v 4 letih vladanja Cerarjeve ministrice Kolarjeve . Kdaj bo odgovarjal za polom ?

    • mph 12:38 17.maj 2018.

      Tudi to pravijo @Leon, da ni ravno tako, pa tudi iz Švice so ga menda kar oni zbrcali. Seveda so pa lahko vse skupaj laži. Nekako me pa spominja na večnega prepirljivca Jorasa, ki ima vedno kaj.

    • igorgeus 13:56 17.maj 2018.

      Definiraj polom. Ker meni se zdi bolj status quo.

  • Rudman 08:37 17.maj 2018.

    Samo ena stranka dobi moj glas, sem prebral vse kaj kateri obljubljajo. Za katero se bom odlocil je moja odlocitev in tega nebom javno izpostavljal. Ampak, da imamo 20 strank, to ti je totalna katastrofa. Vse za cim vecjo delitev ...prikaži več ljudi. Stranke katere so od zacetka na sceni bi se morale umakniti, ker niso nic dobrega naredile za dobrobit drzavljanov. Potrebna bi bila totalna prenova celotnega sistema volitev.

    • mph 12:39 17.maj 2018.

      Se strinjam s tabo, naj vsak izbere po svoji vesti, ampak to je totalna norija imet 20 strank in da zakon to omogoča. Tudi bi bilo za dvignit prag.

  • igorgeus 13:55 17.maj 2018.

    Dejstvo št.1: Tako velikega sistema ne moreš reformirat v enem mandatu. Dejstvo št.2: Ne moreš reformirat takega sistema brez sodelovanja opozicije in koalicije. Dejstvo št.3: Dokler ne bo neke dolgoročne strategije (javno ali zasebno ali mešano) z udeležbo večine politike, ...prikaži več da bo naslednja vlada nadaljevala delo prejšnje, namesto da gre vse od začetka, lahko tu lajamo in obtožujemo vse povprek, karavana bo šla dalje, sistem se ne bo spremenil.

    • ginko 22:20 17.maj 2018.

      igorgeus - Kakršen narod takšna je vlada, takšna je država. In ker narod ne razume kaj je država nastane koalicija. In potem v loncu vre dokler ne poči. In tu smo tik pred tem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.