Idioti na kvadrat . A so normalni. Tudi tisti , ki greste dol smučat niste glih pr seb, pa ne zaradi min , ampak PTS , ki ga ima vsak drugi prebivalec.
Jaz , v vojni pa ne tisti 10 dnevni, z dokazom , da sem živ., ki ne priporočam nobenih izletov v Bosno brez vodičev, ki znajo kje so meje za začetek rečmo Bošnjaškega dela od Srbskega, potem pa vse po… ...prikaži večo vrsti nevarnosti naprej, ki jih je pa toiko , da ko se ih zaveš , te mine volja za takšnim izletom
Slovenci smo po celem svetu znani kot samomorilski narod. Tako gremo ponavadi tudi na volitve.
popolna brezbrižnost in kretensko obnašanje slovenskih padalcev...valda se je potrebno prepričat kam rineš??? bumbarji na kvadrat!!!
Nobene škode za take idiote,ki so sami sebi najbolj všeč in najpametnejši!
Idioti na kvadrat . A so normalni. Tudi tisti , ki greste dol smučat niste glih pr seb, pa ne zaradi min , ampak PTS , ki ga ima vsak drugi prebivalec.
Vse, ki tolk modrujete. Prvi naj v mene vrže kamen tisti, ki še ni naredil napake.
Se posipam s pepelom, res sem v življenju naredila ogromno neumnosti... Skakanje s padalom na minsko polje se mi pa še vedno zdi neumno.
Jaz , v vojni pa ne tisti 10 dnevni, z dokazom , da sem živ., ki ne priporočam nobenih izletov v Bosno brez vodičev, ki znajo kje so meje za začetek rečmo Bošnjaškega dela od Srbskega, potem pa vse po… ...prikaži večo vrsti nevarnosti naprej, ki jih je pa toiko , da ko se ih zaveš , te mine volja za takšnim izletom
No, to je bilo pa res neumno.