Najbolj sigurno ,da kar zeleno mušnico probajo,za ziher se stegneš???Norca, ki misli da bo karkoli rešil z rdečo mušnico,ki je seveda glavni razlog zadetost pa treba kaznovati oz. obvezno psihiatrična pomoč.
vsaka čas tistim, ki obiskujete vsa ta družabna omrežja, tam se boste še to naučili kako se dela zlato ... alkimist je danes iskan poklic, ne pa šolniki, pa dohtarji, koga to še zanima
Rdeča mušnica ni na seznamu zaželjenih gob mladih ,ki testirajo zgodbe iz soc. omrežij. Obstaja vrsta štorovk ,ki slovijo kot psihodelične in dosti jih posega po njih .
Zato pa zdravniki upoštevajo ukaze politike in njene podaljšane roke policije in so mi tako 2012 ker sem kritičen do politike in njenih kriminalnih dejanj ter sistema ter nočem biti del ekipe kot drugi načrtno v UKC.LJ uničili transplantirano ledvico(glej… ...prikaži več facebook BorutZabret)da bi me utišali,ustrahovali,izsiljevali itd..
problem je v tem, da ni znanja ... "nekaj sem slišal", dejmo naredit močeradovca, ... ja, ja, sej šnops tudi vsak zna "kuhat", čeprav se sploh ne kuha, ampak težko boš najdu "mojstre", ki se spozna ... vsaka še tako… ...prikaži več strupena zadeva je lahko zdravilna, še boljše gobice obstajajo, če veš kaj delaš ... količina, postopki, itd ... tukaj na žurnalu se folk ne bo naučil delat močeradovca, sem zihr
Včasih so močeradovca kuhali v škofjeloških hribih. Se noben policaj ni upal v tiste vasi, pa niso bili miličniki takšni "pussyi" kot so danes.. Sicer pa se močeradovc kuha povsem preprosto. Pri kuhanju šnopca, ko ta teče v zbirno posodo… ...prikaži več se močerad, seveda živ priveže tako, da mu šnopc teče po hrbtu, po strupnih žlezah. Močerada se potem seveda obvezno živega in nepoškodovanega spusti na prostost..Postopek sem opisal zato, da res ne bo kakšen kreten v šnopcu kuhal močerada...Pa na zdravje ;))
takoj ko sem prebral "kuhanje", je zame konec debate ... NIMAŠ pojma, no sej zato pa tako delajo z gobami in t.i. domačim jegermajstrom ... čimveč rožič v šnops, bolje je, HALO! ... več požreš, bolj se ti v riti… ...prikaži več zmeša ... šnops brez močerada je bil že sam po sebi strup, potem pa še to ... kaj ko bi za začetek zamenjal besedo kuhanje z destilacijo ... razlika je OGROMNA!
Noben kmet ne bo razumel, če ga boš vprašal, če destilira žganje...Oni "kuhajo šnopc" :) In še bolj podrobno...Ko pride prvi destilat, mu rečejo "nanga" in se mora obvezno zavreči (kakšnega pol litra) ker je strupen zaradi velike vsebnosti metanola,… ...prikaži več Potem pa je treba paziti, da je curek minimalen, torej tik pred tem da kaplja..In močerad mora gledati z glavo navzgor, curek pa mora teči po hrbtu in ne po glavi...Pa ob konzumaciji naj bo nekdo zraven, ki ne pije...bolje dva, močna..;)
ja, ja, nič novega, vem, vse vem, razen močerada, ker se s takimi delikatnimi projekti pač ne bi ukvarjal ... ne bi bil rad zmešan! ... vem, da kuhajo in tisto prvo je luter, bevka, in še kaj ... metanol… ...prikaži večl nastaja pri 60C, zato ga prej odtočijo, kar pa še ne pomeni, da ni kasneje prisoten ... pri okoli 90C konstantno naj bi se izločil etanol, ki je pogojno užiten, nat to tmp, so spet strupene frakcije, propanol, butanol, itd ... no zato pa je destilacije in ne kuhanje, pa curek gor al dol
je sej po tvojih "kuhanih" komentarjih vidim kje si ... glavno, da teče, pa smo zadeti po curku, bolj se suče bolš se mamo ... to je pač ta primitiven govejistan, kultura kmetavzarskih (kao kmetje) zahojencev, kjer se ga žre… ...prikaži več do onemoglosti, če pa šnops ne prime, da dejmo še gobe čez ... prizadeti niso samo možgani uživalca, pač pa tudi morebitnega potomstva, sploh če mati konzumira šmarnico in še kaj hujšega
v tem slovenistanu, kjer je polno mojstrov, sploh ne rabimo kakšnih inštitutov, treba je samo vprašat kakšno prastaro bakico al pa za halovin praznik na britof, da ti mrliči, ki ne morjo spat, kaj povedo ... malo si preberte zgodovino… ...prikaži več kako so včasih zdravili ... katastrofa! šarlatani, bleferji, čarovniki, izumitelji ... bilo je sicer vse zastonj, ampak kaj?, dons so pa raziskave drage in vsak bi znanje patentiral
Najbolj sigurno ,da kar zeleno mušnico probajo,za ziher se stegneš???Norca, ki misli da bo karkoli rešil z rdečo mušnico,ki je seveda glavni razlog zadetost pa treba kaznovati oz. obvezno psihiatrična pomoč.
Mušnice izredno dobro pomagajo, če imaš slabe in napete živce.... Seveda jih ne smeš jesti sam, ampak tašča ;)
ha ha ha
vsaka čas tistim, ki obiskujete vsa ta družabna omrežja, tam se boste še to naučili kako se dela zlato ... alkimist je danes iskan poklic, ne pa šolniki, pa dohtarji, koga to še zanima
Pravijo, da pomaga k boljšemu spancu. Kaj pri tem ne drži?? 😁
Večnemu?
Rdeča mušnica ima halucinogene učinke, je pa tudi strupena. Kolikor razumem obstajajo manj toksične metode zadevanja.
Rdeča mušnica ni na seznamu zaželjenih gob mladih ,ki testirajo zgodbe iz soc. omrežij. Obstaja vrsta štorovk ,ki slovijo kot psihodelične in dosti jih posega po njih .
Uživanje rdeče mušnice je varno in učinkovito. Enkrat in ... NE HVALA!
Neznanje ubija. Če jih znaš pripraviti na pravilen način, niso strupene.
Očitno se blaznost iz Kremlja širi po celem svetu!
Saj rdeča!
Zato pa zdravniki upoštevajo ukaze politike in njene podaljšane roke policije in so mi tako 2012 ker sem kritičen do politike in njenih kriminalnih dejanj ter sistema ter nočem biti del ekipe kot drugi načrtno v UKC.LJ uničili transplantirano ledvico(glej… ...prikaži več facebook BorutZabret)da bi me utišali,ustrahovali,izsiljevali itd..
problem je v tem, da ni znanja ... "nekaj sem slišal", dejmo naredit močeradovca, ... ja, ja, sej šnops tudi vsak zna "kuhat", čeprav se sploh ne kuha, ampak težko boš najdu "mojstre", ki se spozna ... vsaka še tako… ...prikaži več strupena zadeva je lahko zdravilna, še boljše gobice obstajajo, če veš kaj delaš ... količina, postopki, itd ... tukaj na žurnalu se folk ne bo naučil delat močeradovca, sem zihr
Včasih so močeradovca kuhali v škofjeloških hribih. Se noben policaj ni upal v tiste vasi, pa niso bili miličniki takšni "pussyi" kot so danes.. Sicer pa se močeradovc kuha povsem preprosto. Pri kuhanju šnopca, ko ta teče v zbirno posodo… ...prikaži več se močerad, seveda živ priveže tako, da mu šnopc teče po hrbtu, po strupnih žlezah. Močerada se potem seveda obvezno živega in nepoškodovanega spusti na prostost..Postopek sem opisal zato, da res ne bo kakšen kreten v šnopcu kuhal močerada...Pa na zdravje ;))
takoj ko sem prebral "kuhanje", je zame konec debate ... NIMAŠ pojma, no sej zato pa tako delajo z gobami in t.i. domačim jegermajstrom ... čimveč rožič v šnops, bolje je, HALO! ... več požreš, bolj se ti v riti… ...prikaži več zmeša ... šnops brez močerada je bil že sam po sebi strup, potem pa še to ... kaj ko bi za začetek zamenjal besedo kuhanje z destilacijo ... razlika je OGROMNA!
Noben kmet ne bo razumel, če ga boš vprašal, če destilira žganje...Oni "kuhajo šnopc" :) In še bolj podrobno...Ko pride prvi destilat, mu rečejo "nanga" in se mora obvezno zavreči (kakšnega pol litra) ker je strupen zaradi velike vsebnosti metanola,… ...prikaži več Potem pa je treba paziti, da je curek minimalen, torej tik pred tem da kaplja..In močerad mora gledati z glavo navzgor, curek pa mora teči po hrbtu in ne po glavi...Pa ob konzumaciji naj bo nekdo zraven, ki ne pije...bolje dva, močna..;)
ja, ja, nič novega, vem, vse vem, razen močerada, ker se s takimi delikatnimi projekti pač ne bi ukvarjal ... ne bi bil rad zmešan! ... vem, da kuhajo in tisto prvo je luter, bevka, in še kaj ... metanol… ...prikaži večl nastaja pri 60C, zato ga prej odtočijo, kar pa še ne pomeni, da ni kasneje prisoten ... pri okoli 90C konstantno naj bi se izločil etanol, ki je pogojno užiten, nat to tmp, so spet strupene frakcije, propanol, butanol, itd ... no zato pa je destilacije in ne kuhanje, pa curek gor al dol
Si pač zarukan in ne razumeš o čem govorim, tebi močeradovc ne bo škodil..
je sej po tvojih "kuhanih" komentarjih vidim kje si ... glavno, da teče, pa smo zadeti po curku, bolj se suče bolš se mamo ... to je pač ta primitiven govejistan, kultura kmetavzarskih (kao kmetje) zahojencev, kjer se ga žre… ...prikaži več do onemoglosti, če pa šnops ne prime, da dejmo še gobe čez ... prizadeti niso samo možgani uživalca, pač pa tudi morebitnega potomstva, sploh če mati konzumira šmarnico in še kaj hujšega
v tem slovenistanu, kjer je polno mojstrov, sploh ne rabimo kakšnih inštitutov, treba je samo vprašat kakšno prastaro bakico al pa za halovin praznik na britof, da ti mrliči, ki ne morjo spat, kaj povedo ... malo si preberte zgodovino… ...prikaži več kako so včasih zdravili ... katastrofa! šarlatani, bleferji, čarovniki, izumitelji ... bilo je sicer vse zastonj, ampak kaj?, dons so pa raziskave drage in vsak bi znanje patentiral