Slovenija
3484 ogledov

Zdravniki: Kar predlaga vlada, je nesprejemljivo!

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 20:08 08.december 2023.

    Dragi zdravniki, zdravniške organizacije in združenja. Za nas paciente je nesprejemljivo, da veliko vaših kolegov v javni službi počiva,pogledajo par pacientov,da lahko popoldne polno delajo pri kolegu privatniku. Moti me ja, zdravniki, da pripeljem starejšo osebo k okulistu, ki je ...prikaži več tisti dan v 9, ure pregledal 14 pacientov, popoldne v optiki pa v 3 urah 27. Kje imate obraz, da lahko zahtevate dodaten denar? Morda v s.p-ju.ki ga javna ustanova mora odobriti kot konkurenco. Kdo in kdaj je odobril?

  • Ender3 17:52 08.december 2023.

    Novo ministrico je treba že v startu obremeniti s statusom, vlogo in finančnimi zahtevami zdravniškega lobija. Drugi deležniki v zdravstvu so invalidni in nevredni pogajanj in nagrajevanja..O večji storilnosti in odgovornosti pred javnostjo pa, ni bila tema sestanka. Kdaj jim ...prikaži več bo kdo v imenu državljanov in bolnikov sporočil. Gospe in gospodje dovolj nam je vašega pogojevanja in izsiljevanja !!. Samo to vrnite, kar vam je država omogočila in plačala..

  • Kmodri 18:26 08.december 2023.

    Mi vas imamo dovolj! Sami napihnjenci z egi!

  • jakec42 14:36 09.december 2023.

    Požrešnošt pač nima meja več imaš več hočeš-važen je denar ne ljudje!

  • bobubob 10:54 09.december 2023.

    Zdravniki? Kaj pa zdravijo? Razen urgence ki jo človek včasih res potrebuje, zdravniki pojma nimajo o zdravju. O zdravi in učinkoviti preventivi ne duha ne sluha, če pa menijo, da je preventiva tudi cepljenje, sploh tole kovidno, so pa za ...prikaži veča pred sodnika. Kajti to kar počnejo dandanes je kriminal. A tule v Sloveniji se jim ni bati ničesar - še vedno brezsramno povsem javno vsiljujejo kovidni strup, marsikje drugje pa je kovid cirkus z izvajalci vred že pred rednimi sodišči! Bruh!

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 05:22 09.december 2023.

    Me sploh več ne zanima kaj vsi ti pomembneži predlagajo...zato ker bomo kmalu državljani predlagali, da se ukine sistem ki ga imamo, ki je totalno nekoristen za državljane. Prenehali bomo plačevati za brezplačno šolanje zdravnikov in prenehali bomo plačevati zavarovalnici ...prikaži več za slabo opravljeno ponudbo. Ambulante prazne, zdravnikov od nikoder, omejitve iz Zavarovalnice. To je vse za naših 45% od plače.Ne hvala !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.