Zdravje
7453 ogledov

Zdravniki bolnikov za rakom ne jemljejo resno

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ledena 17:12 27.november 2017.

    Zdravniki so eni navadni izmecki brez obcutka za cloveka in vecina se tako visoko"ceni",kot da so vsemogocni.Aroganca,ignoranca,taksni so.V mojih oceh so navadni pizduni.Place pa cca 8000€,pa se kr pizdijo.NIKOLI ne bo nihce v javnost dal podatkov,koliko ljudi umre ali (p)ostanejo ...prikaži več invalidi.In potem nimas pravega lajfa,ne mores sportat in normalno zivet.Unicujejo zivljenja.Eni si zasluzijo sus v buco,posranci v belem.

  • maresem 17:20 27.november 2017.

    Dobri zdravniki so odšli v tujino, doma pa so ostali šalabajzerji.

  • asmas1965 18:03 27.november 2017.

    mojo ženo je zdravnica zdravila s "brufenom"češ da ima išijas.Ko pa sem jo peljal samoplačniško na ARTROS v Lj so pa s magnetno resonanco ugotovili da ima hernijo v hrbtenici in da je potrebna takojšna operacija.pripravlja se na poseg v ...prikaži več januarju, ima pa 50 let.Ko je svoji osebni zdravnici prinesla izvid jo je samo vprašala kje je dobila kontakt za dr.Mikeka.Ja za ZZZS je to najcenejši način.Nagrajujejo zdravnike,ki imajo najmanj napotnic za specialista.to vem iz prve roke.groza

    • Ledena 19:19 27.november 2017.

      Iskreno,zelim ji vse dobro in da bo zopet zdrava.Zal sem sama prepogosto izkusila zdravnisko povrsnost.Vas razumem.In zalostno,kaj naredi denar. Vse dobro vasi gospe in tudi vam.

  • res.no 17:22 27.november 2017.

    zdravniki bi morali zdraviti po principu - ob prepoznanih simptomih izključiti najnevarnejše možnosti... to je zame odgovorno zdravljenje - torej - v tem primeru se pomisli tudi na najhujše in se tako lahko prej ukrepa kot pa po načinu, kot ...prikaži več ukrepajo sedaj... najprej pomislijo na najenostavnejše in ker to ni potem kar zavlačujejo. Obratno bi moralo biti - torej potrebno je najprej izključiti najnevarnejše možnosti.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 22:20 27.november 2017.

    Recimo moj otrok je po cepljenju dobil encefalitis - kričeč jok, usločanje hrbtenice nazaj (kot pri tetanusu) - pediatrinja je rekla, da mora očitno več jesti. No... končalo se je z možganskimi poškodbami. In še to - cepili so oba ...prikaži več sina, kljub temu, da ju sploh smeli ne bi kar na lepe oči. Zato ker imamo v družini krče (epilepsijo), kar pomeni, da če se otroka, cepi, bi ga morali v sobi za oživljanje. No... le zakaj ane... Tudi proizvajalec opozarja na krče... slo dohtariada pa kot da ni nič.

    • Jana Bejba 19:10 29.november 2017.

      Kar se dogaja v zdravstvu, ti čisto verjamem... Alioness, a je tvoj otrok preživel encefalitis?! Če rabiš pomoč glede epilepsije, imam tudi Facebook-ovo skupino Epilepsija, ki je kot oblika samopomoči (na daljavo), za te ki imajo to nevrološko motnjo ali ...prikaži več pa nekoga, ki poznajo, ne silim pa nobenega v to, ljudje pridejo in gredo. Imaš društvo E-egejčki v Mariboru, društvo za otroke za epilepsijo. Pol je društvo Liga proti epilepsiji v Ljubljani. Ki imajo malo boljše urejeno za otroke. No...

    • Jana Bejba 19:15 29.november 2017.

      Odvisno, ker se sama tudi spopadam s tem, glede... o zaposlitvi, o epilepsiji nasploh, o teh življenjskih stvareh za vsakega posameznika in tudi vsaj navedem razloge... Kar o tem ljudje ne vedo veliko, strah pred neznanim, tukaj sem zato, da ...prikaži več razbijem stereotipe, diskriminacijo. Sem pripravljena razložiti, v čem se gre, samo sem trenutno zelo bolna... V Sloveniji je zelo slabo poznano o epilepsiji. Kot je bilo o ozaveščanju o demenci, pa jih je 10.000, ti ki imajo epilepsijo, pa 20.000..

    • Jana Bejba 19:20 29.november 2017.

      pa za epilepsijo namenja manj denarja, kakor za demenco. Pomagam ljudem v Facebookovi skupini, ki imajo epilepsijo.. Kar na dandanes društvih ni skoraj nobenega člana, ki bi se morali v živo dobiti.. A trik v tem je.. Ker je za ...prikaži več članstvo treba plačat, drugič pa javni prevoz problem. Oseba z epilepsijo na zdravilih, ki ima bel ali rdeč trikotnik ne sme za volan, zaradi stranskih učinkov zdravil, ki vpliva na koncentracijo, zaspanost, utrujenost. Epi napad lahko dobiš kadarkoli, kjerkoli... Kriza..

    • Jana Bejba 19:24 29.november 2017.

      Mogoče deluje, kot da sem s tem obsedena, ampak nekateri to nevrološko motnjo imajo, ki se od zunaj ne vidi, vidi pa se samo takrat, ko ima epi napad. Ki uničuje zdrav. možganske celice. Tukaj ZD Cerknica in Postojna urgenca ...prikaži več niso v znanju za epilepsijo, čeprav sem občutila, ko mi je 3x počila žila v levi strani možganov, pa sem se morala sama pomagati.. Da ne govorim v detajle. Prva pomoč za epi napad, v nezavestni položaj, pa če je paničen, ga pomiri. Epilepsija ni ozdravljiva.

    • Jana Bejba 19:29 29.november 2017.

      Da si predstavljaš.. Epilepsija je razvajena princeska, ki ti bo točno povedala, kaj točno smeš in kaj ne. Če epilepsije je ne boš upošteval, kar ti pravi, te kaznuje z epileptičnim napadom. Po napadu si zmeden, ne veš, kje se ...prikaži več ti glava drži.. kot zombi se držiš. Od epilepsije lahko umreš, govorim od teh napadov. To je kot sistemska napaka v računalniku. Ta napaka kot posledica niso ozdravljive. Možgani so center za delovanje človeškega sistema. Ne želi si imeti te zoprne, zahrbtne epilepsije.

    • Jana Bejba 19:34 29.november 2017.

      Odvisno je, kako hude so te vrste epilepsije in odvisno, kakšen epi napad je s5. Ker je različno, nevrolog pa deluje mi, kot da vseh ne pozna. Samo ljudje, ki imajo to, o tem ne spregovorijo. Kot nekakšne sramote.. Kot ...prikaži več da je ni... Ampak jaz kot realist, povem da to ni nič kaj takega! Epilepsija ni nalezljiva, medtem, ko drugi prinašajo vsak dan te sevajoče telefone, ki butne v glavo. In ljudje ponavad imajo za norca, ker tega ne vidijo. Bi razložla, zakaj je prišlo do diskriminacije?!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.