ZZZS nima denarja za bolnike . Tako je tudi z Vzajemno ,ki dobiček odvaja v nepremičnine .
Nihče jim nič ne more ! To je resnica Slovenskega zdravstva .
Naj že nekdo pobriše te neprimerne komentarje Dackel (spam) in Emma23 (seksualne vsebine). Če pa jaz napišem primerjavo slovenskega zdravstva z zdravstvom iz Afrike, me pa takoj pobrišete.
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.
========>>>> www.Trade46.com
dam ti jest delo, in nigeria, lahko zaugaš tiče, 2 dolla blowjob, pa sej se bo nabral počas, da si lahko najameš neki barakico kjer ga boš za five kasiral v rito.
ZZZS nima denarja za bolnike . Tako je tudi z Vzajemno ,ki dobiček odvaja v nepremičnine . Nihče jim nič ne more ! To je resnica Slovenskega zdravstva .
Vzajemno in podobno sodrgo likvidirati kot družbe.
Naj že nekdo pobriše te neprimerne komentarje Dackel (spam) in Emma23 (seksualne vsebine). Če pa jaz napišem primerjavo slovenskega zdravstva z zdravstvom iz Afrike, me pa takoj pobrišete.
Hja, kako pa naj ZZZS plača, če pa njegovi starši niso zaprosili za plačilo?
dackel, Emma23 gonita se u tri pizde materine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemoremo te nase pokradene balkanscine primerjati z Nemcijo ,mi se moramo primerjati z nam enakimi revezi kot je venezuela ,rusija ....
že po trgovinah zbirajo, za toto dete, če bodo nakazali pa bog ve
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ========>>>> www.Trade46.com
dam ti jest delo, in nigeria, lahko zaugaš tiče, 2 dolla blowjob, pa sej se bo nabral počas, da si lahko najameš neki barakico kjer ga boš za five kasiral v rito.