Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu. Bliski sorodnik je bil brez zaposlitve šest mesecev in mesec dni nazaj je bila njena nagrada 25.369 $, ki je delala doma 4 ure… ...prikaži več na dann ......
>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.Earn91.Com
No pa da vidimo rešitve,ki jih je kar naenkrat našla ta prihajajoča vlada!? Zanima me kaj bo z obljubami glede plač pokojnin in socialnih transferjev!? Zanimljiva bo rešitev zdravstva pa dvig plač v JS-ju seveda pa bo zelo zanimljivo zaprtje… ...prikaži veče bankomata z imenom NLB!! Vprašam se le kje bodo na letni ravni vzeli več kot 2 miljardi?? Strah me je,da bodo dvignili davke in trošarine saj je znano,da je to edino kaj znajo levičarji!!
Prevzem oblasti te skupine narkomano, pijancev in zblojencev je isto, kot bi doma zasačili vlomilca in ga za nagrado še peljali na kavo...ej, Slovenci, ki ste jih volili, kaj ste mi storili, pa sebi tudi, da ne bo pomote.
in kaj tam dela erjavec???????
Tisto kar je navajen in vedno dela - nič.
Čaka, da postane nepomembni minister.
Hahahaha......tud mene zanima kaj dela tam Erjavc... A je prestopu v ktero drugo stranko
ne samo Erjavec,pa tudi Bratuškova samo drek mešata
Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu. Bliski sorodnik je bil brez zaposlitve šest mesecev in mesec dni nazaj je bila njena nagrada 25.369 $, ki je delala doma 4 ure… ...prikaži več na dann ...... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.Earn91.Com
Zbrali so se najslabši od najslabših.
No pa da vidimo rešitve,ki jih je kar naenkrat našla ta prihajajoča vlada!? Zanima me kaj bo z obljubami glede plač pokojnin in socialnih transferjev!? Zanimljiva bo rešitev zdravstva pa dvig plač v JS-ju seveda pa bo zelo zanimljivo zaprtje… ...prikaži veče bankomata z imenom NLB!! Vprašam se le kje bodo na letni ravni vzeli več kot 2 miljardi?? Strah me je,da bodo dvignili davke in trošarine saj je znano,da je to edino kaj znajo levičarji!!
enostavno povedano,najebali smo.to bodo krivi tisti kateri ste dali glas za te foteljare komunistične
Prevzem oblasti te skupine narkomano, pijancev in zblojencev je isto, kot bi doma zasačili vlomilca in ga za nagrado še peljali na kavo...ej, Slovenci, ki ste jih volili, kaj ste mi storili, pa sebi tudi, da ne bo pomote.
Predvsem je važno, da janšistična in klerofašistična BANDA ne bo imela prstv vmes!