Avto
27221 ogledov

Zdaj lahko vidite, kakšne prekrške delajo vozniki okoli vašega doma

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pravičnik77 16:15 25.januar 2024.

Ravno glavna cesta Kočevje - Velike Lašče - Ljubljana (59 km) je tako nenormalno posejana s prometnimi znaki za omejitev hitrosti, da bi jo moral zapret... ni odseka v dolžini 5 km, da nebi bila nekje omejitev pod 90 km/h ...prikaži več kot de za cesto izven naselja spodobi. skoz je 60, 70 km/h izven naselja pa več kot pol relacije polna črta po sredini... katastrofa od ceste

jezeran 15:35 25.januar 2024.

In ravno zaradi slednjivosti je ne uporabljam. Še malo pa boš, ko boš potrdil pogoje, avtomatično dobil položnico domov z vsemi tvojimi podatki

• pravičnik77 16:09 25.januar 2024.

jaz jo bom tudi skenslal.

• lily2 17:37 25.januar 2024.

Najboljše da tud telefon vržete stran,ker vam tak vsepovsod sledijo, če maš čisto vest, ni panike, ali pač?

jezeran 18:10 25.januar 2024.

Vem da mi sledijo, sploh Google je divji glede tega, Gre se za Drajv aplikacijo s katero vidijo kje voziš, kako voziš. Spremenijo lahko malo zakon in te na podlagi tega kaznujejo. Pol pa bodi pameten

• pravičnik77 22:59 25.januar 2024.

nisem paranoičen, glede tega mi lahko sledijo kolker hočjo, nčpametnega ne bodo zvedli o meni. za dolečene stvari pa šteje tud princip...

• lily2 18:28 26.januar 2024.

Me ne skrbi, če zakon spremenijo, vozim po pameti...

• vili8 20:22 25.januar 2024.

Na splošno aplikacija drajv nagradi zgolj vožnjo po omejitvah. Ostali voznikovi prekrški se pa ne evidentirajo in so za prekrške kot so neuporaba smerokazov, izsiljevanja, vožnja v rdeč semafor in še in še "nevidni",

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.