Svet
32758 ogledov

ZDA se pripravljajo na veliko vojno, radikalen obrat za Evropo

Komentarjev 41
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 14:54 01.april 2025.

Ne vem, če bodo Američani zadovoljni, če bodo vojsko uporabili proti tihotapcem droge. Se bodo substance podražile. Če se podražijo jajca je mali problem, če se podraži kokain, pa je velik problem. No, saj podobno nezadovoljstvo bi bilo tudi pri ...prikaži več nas. Izsledki odpadnih vod kažejo to.

luckyss1 16:09 01.april 2025.

Ne Rusija, Iran, ne Kitajska, ne S.Koreja, ki ima vojaška sporazuma s Kitajsko in Rusijo v slučaju napada ne pridejo v poštev za ZDA..Še posebej ne, ker so omenjene države medsebojno zavezane z vojaškimi pakti.. Kaj torej preostane premagljivega za ...prikaži veča ZDA ?! EU, Kanada, Grenlandija, Panama.. Eu je še posebej nevarna... https://damijan.org/wp-content/uploads/2025/03/eu-ready-for-war.jpg

• Jernej65 16:42 01.april 2025.

Daj ne bluzi, si popolnoma zgubil kompas. Tramp ja ne bo začel vojne, on je velik mirovnik, sama dobrota ga je, on ljubi ves svet in se razdaja za mir, zasluži si Nobelovo nagrado. Še malo nazaj si bil takšnega ...prikaži več mnenja a ne vsevedež.

luckyss1 17:00 01.april 2025.

Cinizem ti je povsem odveč...Trump je gobezdalo in nakladač, ima pa kot "biznismen" občutek kdaj ni pametno iti z glavo skozi zid...Putin mu je dovolil, da ZDA izpadejo kot mirovniki in ne kot luzerji..Seveda pa to ne bo zastonj..Kot sem ...prikaži večm davno povedal..Vsa obala Črnega morja, ki je bila ukrajinska gre Rusiji...V zameno Putin Trumpu dovoli, da se ta igra v peskovniku na Grenlandiji..

• Jernej65 17:12 01.april 2025.

Kakšen mirovnik, pravkar je morilski Putler zavrnil Trampov predlog za mir. Dva bedaka, ki bosta sprla ves svet. To sem ti jaz že zdavnaj napovedal, ti teslo si pa navijal za Trampa, ki poskuša uničiti vse okrog sebe. Izgleda da ...prikaži več uživaš v podpori bedakov, egoistov in razdiralcev svetovnega miru. No povej mi, kaj je do sedaj bebavi Tramp naredil za mir in kaj je za mir naredil morilski Putler. Nič nista naredila. Morilski Putler je začel vojno proti Ukrajini, bebavi Tramp pa že napoveduje svoje.

Človek2024 17:14 01.april 2025.

Kakšne bedarije pišeš Lucky. Putin je luzer, ki ga ZDA ne jemljejo niti toliko resno, da bi ga uvrstile na spisek resnih groženj, ker je Rusijo Ukrajina toliko oslabila, da to še regionalna velesila ni več. Malo si poglej številke ...prikaži več uničenih rusih tankov, oklepnih vozil in letal, da o impotentnem ruskem črnomorskem "ladjevju" niti ne govorim.

• Jernej65 17:20 01.april 2025.

luckyss1, kakšno leto nazaj si Trampa koval v nebesa in mene imel za bedaka, ko sem napovedoval točno to, kar se sedaj dogaja. V Trampu nikoli nisem videl mirovnika ampak razdiralca svetovne ureditve in stopnjevalca napetosti v Ameriki in v ...prikaži več svetu. Nič kaj dobrega se ne obeta, ti še pa kar mastubiraj ob bebavem Trampu in morilskem Putlerju in ju kuj v nebesa.

• Jernej65 17:21 01.april 2025.

Človek2024, se pa strinjam s tem kar si napisal.

luckyss1 17:47 01.april 2025.

Sedaj se mi pa res smiliš Jernej 65, ki ima enak I.P. kot Človek2024..Sedaj ali si razcepljenja osebnost, kar bi bilo dokaj logično ob tvojem duševnem stanju ali pa si zgolj obupan luzer. Oboje je žalostno..Morda se ne bi smeli ...prikaži več toliko ukvarjati s teboj in upoštevati, da si bolnik..Naj ti Bog pomaga , ostali so (smo) obupali..

Človek2024 18:26 01.april 2025.

Lucky, kaj res misliš, da se le en človek ne strinja s tvojimi neumnimi komentarji?! Tvoje logično sklepanje, da je bolj verjetno, da si je nekdo naredil 2 nicka, kot da se dve osebi ne strinjata s tvojimi bedarijami, je ...prikaži več dokaz, kako zblojeno logiko imaš v svoji glavi. Ni čudno, da o Rusiji povsem narobe sklepaš.

• munja 18:46 01.april 2025.

Kok lucky nima več pravih argumentov, začne žalit komentatorje. To sem že večkrat opazil.

luckyss1 18:49 01.april 2025.

Lahko da sta dve različni osebi v enem telesu, to je redna klientela v Polju.. Druga varianta je, da se med seboj ne poznata ampak sta v isti ustanovi, kjer kradeta dostop do internete..Drugače ne vem od kod vama istiI.I.P :DD

• Jernej65 19:13 01.april 2025.

luckyss1, no sedaj si pa dokazal, da si luzer in da se popolnoma nič ne spoznaš na I.P. in da kar nekaj bluziš. To sem že doživel, že nekoč si pisaril nekaj podobnega. Res ne razumem, da je na tem ...prikaži več portalu toliko bedakov, ki ti nasedejo. Še Herta se lahko skrije pred teboj. Kdaj mi boš navedel vsaj enega, ki je dokazano umrl od covid cepiva v zadnjem letu. Ti trdiš, da jih bo umrlo 5% od cepljenih. No IQbebček vsaj enega prosim.

luckyss1 19:35 01.april 2025.

Poznal sem tri osebe v svojem malem kraju, sicer ne ožje prijatelje, ampak znance, ki jih je kap v roku 5- 14 dni po cepljenju, vsi malo nad Abrahamom, morda naključje, krivda cepljenja seveda ni dokazana, ker se umrli do ...prikaži večdo 14 po cepljenju štejejo kot žrtve Covida, ker baje cepivo rabi 14 dni, da "prime"..Tako so jih ubili s cepivom, pa še šteli med necepljene žrtve Covida..win -win situacija...

luckyss1 19:37 01.april 2025.

Ampak ne bova danes o tem, morda kdaj drugič, ker imam na vsako tvoje vprašanje na dejstvih temelječ odgovor..Bolj boš vpraševal, bolj se boš pogrezal..

• jakec1575 22:48 01.april 2025.

matr lazes. ce bi bilo to res, bi 20% mojih telefonskih stevilk nehalo zvoniti zaradi kapi in smrti. nabijas lazi o cepljenih. vsi cepljeni okoli mene se vedno brcajo. cepljeni z vsemi vrstami covid cepiv. se enkrat, covid cepivo nikoli ...prikaži več ni obljubljalo imunosti, upali so na to, vendar obljubljali niso. slo je za razbremenitev bolnisnic. ce nimas hujsega poteka, nisi hospitaliziran. ce so nam dal pa cipe pa se bolje. bomo svetili ponoci in obvladali matematiko.

• jakec1575 22:50 01.april 2025.

in cele dneve visis tle in objavljas studije. pizda jaz ti pa placujem invalidsko. delat se spravi. pokosi travo, obrezi grmicek.

luckyss1 23:05 01.april 2025.

https://www.aussie17.com/p/a-message-from-japan-to-the-world

• Jernej65 23:32 01.april 2025.

luckyss1, poznam 100 oseb v našem kraju, ki jih je cepivo rešilo gotove smrti. Eto moj zapis je isto nelogičen in lažniv kot tvoj. Napiši mi eno svetovno znano osebo, ki je dokazano umrla zaradi cepiva proti covidu v zadnjem ...prikaži več letu in ne nabijaj s tvojimi nebulozami poznal sem tega, poznal sem onega ki je to in ki ni ono. Samo prazno znaš nabijati, brez dokazov, brez logike, samo da nekaj nabijaš. Ne lepi mi nekih usranih povezav, ker znam najti sam. Eno osebo mi navedi od tvojih 5% in to je to.

luckyss1 23:45 01.april 2025.

Bom posredoval en link in stavim kar hočete, da ga nihče od vas cepljenih in tule bleječih ne bo upal pogledati do konca..Kaj to dokazuje ?! To, da vas je strah in ste jezni in to je normalen odziv na ...prikaži več obstoječe stanje... Saj veste kako gre tisto...zanikanje, jeza .... Preusmerite torej svojo jezo drugam, jaz sem vas tule opozarjal od prvega dne Covida dalje..Vse dobro... https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/iznenada-preminuli-bombasticni-novi-dokumentarac-s-prijevodom.html

• Jernej65 00:01 02.april 2025.

luckyss1, samo eno ime bebec, za linke te ne sprašujem, ker je na milijone takšnih in drugačnih. Pa kaj je s teboj, dokaži svoje blebetanje z vsaj enim imenom. V ameriški NBA ligi je na tisoče igralcev. Navedi mi vsaj ...prikaži več enega, ki je dokazano umrl zaradi cepljenja. Po tvoji logiki jih je na desetine. A je tak težko od 5% človek. Ali boš spet samo nabijal.

luckyss1 00:30 02.april 2025.

Kot sem predvidel, ne upaš pogledati resnici v oči, ne upaš pogledati dokumentarca..Niti nisem pričakoval da ga bo kdo od cepljenih pogledal...To je prvi stadij, ki se imenuje zanikanje, naslednji je jeza...In jaz nisem pravi naslov za njo...Tu se umikam ...prikaži več iz debate o Covidu in vam s tem dajem priliko, da razčistite sami s seboj.. Vse dobro vsem...

• Jernej65 00:45 02.april 2025.

luckyss1, pa daj ne preseravaj. Zanikanje in jeza je tvoja najbolj močna vrlina. Zanikaš vso znanost, se jeziš na vse ostale in jih imaš za ovce. Poglej se v ogledalo in boš uzrl najbolj zanikrnega človeka, kar jih je v ...prikaži več tvoji bližini. Pišeš neke bedarije, da bi pa kaj podprl z konkretnimi dokazi, ti pa ne gre. Takšnih lažnivcev in vsevedežev imam poln kufer. Da bi mi navedel enega z imenom in priimkom od teh tvojih 5%, pa izgleda ne bom dočakal, ker jih ni. Sam gobec te je.

Slayer 06:38 02.april 2025.

IQ20,Retard vseh Retardov v navezi z MS!!!

• Idioti 10:10 02.april 2025.

Obramba Taiwana z ladjevjem ZDA ni mogoča ,ker so Kitajci dobili od Rusov rakete ki z eno potopijo letalon.. Možna je samo zračna podpora z 1000km oddaljenosti, kar pa nikakor ne bi zadostovalo za obrambo otoka. Tudi bombandirati ne bi ...prikaži več mogli ,kati SS400 se da zapeljati- postaviti tudi na palubo tovorne ladje - Kitajci imajo 3 letalono. ,medtem ko so vse njihove civilne velikanke narejene tako , da so tudi pomožne letalono. za dostavo novih in sprejem poškodovanih letal USA so enostavno predaleč

• Jernej65 10:17 02.april 2025.

Idioti, blebečeš kar hočeš. Nobeden ne bi rad videl vojaškega spopada Amerike in Kitajske. Zmagovalca tu ne bi bilo. Napihovanje z nekimi ruskimi raketami, ki so se že izkazale kot zelo klaverne, ne bo nič odločilo, tako kot v Ukrajini niso.

• Idioti 10:19 02.april 2025.

Da ima več NIKOV je razvidno že iz analize tvorenja stavčnih členov in slovarja njemu poznanih besed , ne glede na to, da jim je skupni imenovalec Polje ! Še bolj vidno je kar naenkrat občutno povečanje plusov na njegovih ...prikaži večh komentarjih , ko jih je do sedaj dobival 1 ali pa 2.

• Idioti 10:21 02.april 2025.

Jernej @ JEBO TE BOG , ne dajaj plusov sam sebi !!! tO JE VSE . Z Poljem ne mislim komunicirati !

• Jernej65 10:21 02.april 2025.

Idioti, na koga si to mislil, a na IQbebčka.

Slayer 10:22 02.april 2025.

Bebček te je naredil,krele retardirano!!!

• Jernej65 10:23 02.april 2025.

Idiot, sem ti že napisal, sebi bom vedno dal plus in to je edini z moje strani, ti se pa nabrcaj v rit in prosi Ruso Trole da ti naštepajo vsaj ducat plusov.

• Jernej65 10:24 02.april 2025.

IQbebčka pa ne šmirglam niti 5 posto, še minusa mu ne dam več, saj je popolna nula.

Slayer 10:25 02.april 2025.

Smešen si in ja, ful se sekiram zaradi enega retarda!!!

Slayer 10:26 02.april 2025.

Ahahaha, kako zaostal moraš biti, da priznaš,da si daješ pluse,res imaš IQ20 krele retardirano!!!

• Smetfor 15:19 01.april 2025.

Tole oboroževanje ne bo prineslo nič dobrega. Odziv vzhoda vemo kakšen bo, in potem je spet na vrsti zahod... Vemo čemu služi orožje, pa naj bo v rokah zahodnjaka ali vzhodnjaka. Raja plačuje davke za lastno uničenje. Politikom ne bo ...prikaži več treba umirat, oni določijo koliko naj raja naredi orožja, kaj naj ga uporabi in kdaj je stop igra. Ob tem pa mnogi obogatijo. Zgoovina se ponavlja. Torej koga se moramo sedaj bati, kdo je naš sovražnik?

Človek2024 21:04 01.april 2025.

Vladimir je skrajni desničar. Povezan je z rusko pravoslavno cerkvijo in zanika obstoj ukrajinskega naroda. Levičarji streznite se, preden bo prepozno! Ne gre za obnovo sovjetske zveze ampak za Veliko Rusijo!

Syn 21:58 01.april 2025.

Seveda ja. To še otroci do 15 let starosti ne verjamejo. Tak da prosim, ne nabijat v prazno. In ne, nisem levičar.

• Idioti 09:47 02.april 2025.

Jebenti a veš , da je dober , da te imamo . Jaz sem spregledal to periferdno igro in medsebojno povezavo v katero si me s tako globokoumnimi dokazi takoj prepričal in sem postal desničar !Jem , pišem, rišem in ...prikaži večm in drkam tako kot ti tle gor od vedno z desno !

• Idioti 09:52 02.april 2025.

In kaj je narobe če si želim Veliko Rusijo ? Jaz samo vem , da si ne želim USA KLOŠARJEV s šotori pred svojo hišo , da si ne želim NARKOMANOV , da po cesti hoditi ne moreš in ne ...prikaži več ne želim si PROSTITUTK na vsakem vogalu ulic v mojem mestu ! Je mogoče kaj narobe z mojimi željami ali pa je narobe s tvojimi. Najbolj smešno mi je , ko za USA navijajo taki pezdontarji , ki po filmih sklepajo , da vsi v USA vozijo Cadilake in domujejo na Bell Airu. Kreteni !

Človek2024 11:37 02.april 2025.

Meni je pa všeč, da o klošarjih, šotorih in prostitutkah v ZDA vedo toliko ravno tisti, ki tam še nikoli niso bili. Jaz sem bil tam že 10-krat. Ja prav si prebral. Na vseh koncih ZDA sem že bil. In ...prikaži več ja, tudi klošarje imajo. Ampak bogastva je bistveno več, kot kjerkoli drugje. Bil sem tudi 2-krat v Rusiji. Tam je razen Moskve vse ena revščina in žalost. Toliko o tem, kako bo v Veliki Rusiji.

• munja 18:43 01.april 2025.

Če je tale članek 1. april, je v redu, če pa ni, pa NI V REDU!!!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.