predvidevam za bi za najem dvorane tudi plačali. Se pravi je vodstvu Pravne fakultete ideološki interes pred ekonomskim - raje imajo prazno dvorano. Bravo za nas davkoplačevalce!
Bravo Pravna Fakulteta! Zakaj niso imeli predstavitve te šund zbirke v Velenju, pred hišo nekdanjega komunajzarja JJ? Pod naslovom ''Kako od ovc potegnt še zadnje evre pokojnine..''
Jaz še vedno ne razumem vse te komedije okoli JJ. Po tem kar smo brali v medijih, je sledenje poti denarja prišlo do računa SDS. Zakaj nihče noče tega pojasniti, od kot denar. Tudi če sodba pade zaradi procesnih napak,… ...prikaži večpak, še vedno obstaja dejstvo, da denar ni padel kar iz lufta. Ne vem a sem tko butast, ali pa res nekaj ne razumem, tu moja logika odpove...
predvidevam za bi za najem dvorane tudi plačali. Se pravi je vodstvu Pravne fakultete ideološki interes pred ekonomskim - raje imajo prazno dvorano. Bravo za nas davkoplačevalce!
Men ne brbrota um, ampak želodec, zaradi česar mi gre na kozlanje !
bolj se mi je zdelo, da gre za brbotanje črevesja, ki je sproduciralo kar se pač vidi in voha.
BOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOO......................................
Bravo Pravna Fakulteta! Zakaj niso imeli predstavitve te šund zbirke v Velenju, pred hišo nekdanjega komunajzarja JJ? Pod naslovom ''Kako od ovc potegnt še zadnje evre pokojnine..''
Ne, ne, ... tukaj gre že za naslednjo fazo, ko tekoča vsebina pobrizga celo školjko in še kaj ven. :-)
Karkoli druga od komunjare ni bilo za pričakovat.
A dobiš račun, če kupiš zbornik? Zadnjič so Ivanovo novo književno delo, ki so ga kritiki ocenili le v superlativih, prodajali brez računa.
Če je papir mehak in vpojen,bi lahko služil namesto skret-papirja,edino ceno bi mogl prizemljiti na nekih 2-3 ojrote za tolk lističev?
edino pravilno
Pač.....dejanja neuravnovešenih janšistov. Te amebe te težko presenetijo....
Brbotanje duha je bilo res pa tudi česa drugega.
Bolje prazna dvorana kot pa podpirati shode v podporo pravnomočnega obsojenca -politika.
Adijo pamet! Kaj v kakšni bolnici ni nobene fraj dvorane??
Jaz še vedno ne razumem vse te komedije okoli JJ. Po tem kar smo brali v medijih, je sledenje poti denarja prišlo do računa SDS. Zakaj nihče noče tega pojasniti, od kot denar. Tudi če sodba pade zaradi procesnih napak,… ...prikaži večpak, še vedno obstaja dejstvo, da denar ni padel kar iz lufta. Ne vem a sem tko butast, ali pa res nekaj ne razumem, tu moja logika odpove...
Butalci na pohodu.Totalno blesav folk!!!!
Je. Oblazinjena.