en ustaš manj, če rabijo še bencina naj rečejo, rade volje prispevamo
Plenkoviča bi morali zažgat javno na tistem trgu Bana Jelačiča ali kaj imajo tam...Bi rešili veliko življenj..
zakaj ne bi pa tebe en da zapalili da začutiš v živo v živem teleseu goret........baraba pasja
zakaj nebi pa tebe zažgali, ker si isti, kot lucky, ko pišeš, kako je treba njega zažgati?
jst plenkoviča imam rad.....on pa je začel kdo bi koga
Ne se kregat fantje, le pravim, da bi to rešilo mnogo življenj...human poziv torej..
Se oravi, slavauk, če bi on skočil v brezno, bi tudi ti takoj za njim skočil?
lej povedal sem da sem na strani plenkoviča drugo me zanima kapiš*?
Kaj je to "kapiš"? Nekaj za na kruh namazat?
Najprej so Plenkoviću ploskali za zmago na volitvah, sedaj se mu protestno na vratih sežigajo..Kockasti ne vedo več kaj bi počeli.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
en ustaš manj, če rabijo še bencina naj rečejo, rade volje prispevamo
Plenkoviča bi morali zažgat javno na tistem trgu Bana Jelačiča ali kaj imajo tam...Bi rešili veliko življenj..
zakaj ne bi pa tebe en da zapalili da začutiš v živo v živem teleseu goret........baraba pasja
zakaj nebi pa tebe zažgali, ker si isti, kot lucky, ko pišeš, kako je treba njega zažgati?
jst plenkoviča imam rad.....on pa je začel kdo bi koga
Ne se kregat fantje, le pravim, da bi to rešilo mnogo življenj...human poziv torej..
Se oravi, slavauk, če bi on skočil v brezno, bi tudi ti takoj za njim skočil?
lej povedal sem da sem na strani plenkoviča drugo me zanima kapiš*?
Kaj je to "kapiš"? Nekaj za na kruh namazat?
Najprej so Plenkoviću ploskali za zmago na volitvah, sedaj se mu protestno na vratih sežigajo..Kockasti ne vedo več kaj bi počeli.