Vsi so lopovi in barabe !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ker vedo , da jih ne bodo ukinili, oni lepo višajo cene !!!!!!!!!!!!!!! KARTELNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spet ne bo nihče odgovarjal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Še enkrat, lopivi in barabe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ni mi jasno zakaj tega takoj ne ukinejo. del tega denarja sploh ne pride v zdravtvo, ampak privat zavarovalnice kujejo dobičke - v slabem letu so dvakrat dvignili premijo in to vse skupaj za slabih 5 evrov. To niti slučajno… ...prikaži več ni malo.
hlastajo za dobičkom, ta denar sploh ne gre za zdravje. takoj to prenest na zavod za dzr. zavarovanje, bo vsaj vse kar je plačano šlo za zdravstvo, ker zdaj ne gre. A plačujemo pa vedno več, od tega pa nič nimamo. Ukinit takoj!
Vsi so lopovi in barabe !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ker vedo , da jih ne bodo ukinili, oni lepo višajo cene !!!!!!!!!!!!!!! KARTELNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spet ne bo nihče odgovarjal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Še enkrat, lopivi in barabe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ni mi jasno zakaj tega takoj ne ukinejo. del tega denarja sploh ne pride v zdravtvo, ampak privat zavarovalnice kujejo dobičke - v slabem letu so dvakrat dvignili premijo in to vse skupaj za slabih 5 evrov. To niti slučajno… ...prikaži več ni malo. hlastajo za dobičkom, ta denar sploh ne gre za zdravje. takoj to prenest na zavod za dzr. zavarovanje, bo vsaj vse kar je plačano šlo za zdravstvo, ker zdaj ne gre. A plačujemo pa vedno več, od tega pa nič nimamo. Ukinit takoj!
Fakin ne bodi fakin in ukini to zavarovanje ,samo.se obljublja stori pa nič.
In to je to, kartelno dogovarjanje, država ne more nič. Ukinit zdravstveno zavarovanje, kje so zdaj te obljube lažnjive
pardon lahko bi pa noče
Vse zavarovalnice, ki imajo DZZ imajo kencem leta dobiček ! Prepričan sem , da na račun manjših izplačil, na račun zavarovancem !!