Jaz si jih praskam če me kaj zasrbi, dostikrat pa si ga le popravljam. Dve mošnji in klobasica zaprta v gatah se pač ne počutijo vedno dobro... Evo pa ste zvedli zakaj si jih jaz praskam in dotikam... nekateri pa… ...prikaži več porabijo miljone da delajo obskurne študije in da dobijo neumne rezultate.
Sam se redko praskam tam spodaj... Če pa se že je pa vrjetno zaradi tega, ker sem se prejšnji večer pobril. Je pa bolj logična ta, da se pač nekateri 1x na teden tuširajo in potem ni čudno, da jih vse srbi tam.
Ha, ha, ha, ... kakšne neumnosti ... no, kaj pa bi sicer ta počela. :-)
Ali pa za vsak slučaj preverijo, če so jajca še na svojem mestu..skratka, domišljijskih variant je lahko zelo veliko.
Ja,nekaterim pa verjetno manjka vode doma.
To delajo dominantni al pa nesigurni fantje; Tapravi moški tega ne počno.
To delajo samo tisti v trenirkah z dvema črtama.
Zdej se bomo manj, k vročina popušča, drgač je pa edini vzrok, da se ti "lešnki" zalimajo za kožo, pa jih je treba popraviti.....
Jaz si jih praskam če me kaj zasrbi, dostikrat pa si ga le popravljam. Dve mošnji in klobasica zaprta v gatah se pač ne počutijo vedno dobro... Evo pa ste zvedli zakaj si jih jaz praskam in dotikam... nekateri pa… ...prikaži več porabijo miljone da delajo obskurne študije in da dobijo neumne rezultate.
99% voda
Fusbalska vzgoja,vsi čefurčki od 5 let naprej si jih praskajo,kot,da majo bolhe.
Sam se redko praskam tam spodaj... Če pa se že je pa vrjetno zaradi tega, ker sem se prejšnji večer pobril. Je pa bolj logična ta, da se pač nekateri 1x na teden tuširajo in potem ni čudno, da jih vse srbi tam.
Jaz ga šlatam zato, da je vsak trenutek pri roki !\s\sHe, he, he
Točno samo zato, ker popravljamo neustrezno lego v hlačah.