Takšno zakonodajo bi morali sprejeti tudi v EU..Je pa problem, ker bi o tem katere novice so prave, odločale ZDA ...torej tako kot zdaj..Res smo postali hlapci, najprej v EU, ta pa nastavlja rit ZDA...
Enoumje ti ne bo prineslo nič dobrega, še nikoli ni... In na forumih, kjer se zbirajo bolj napredni ljudje, kot ste tu, so moji komentarji tudi bolje sprejeti..Ne vem zakaj te to moti ?!...Lahko greš na NoroTv, tam boš našel… ...prikaži več sebi podobne zarukance...
" na forumih, kjer se zbirajo bolj napredni ljudje, kot ste tu, so moji komentarji tudi bolje sprejeti" hahahhaha. Se ti vid, da mas IQ pod 80, da si domisljas da se "napredni" ljudje zbirajo na takih forumih hahahhahaha.
A je tako težko pisati resnico, da raje umaknemo dopisnico? Seveda bo polno izgovorov, da je potrebno pisati všečno Putinu, ampak to je zgolj nova neresnica. Torej vsi mediji, ki so se umaknili so povedali, kaj so pisali do sedaj… ...prikaži več o Rusiji. In seveda Putin ni Janša, da se ve.
Podpiram odločitev da se začasno prekine poročanje. Škoda da bi dopisnico izpostavljali po nepotrebnem. Tako kot je nepotrebno izpostavljanje Karmen svegelj , za par posnetkov uničenja in bombanidarnja , s snemalcem, tvegati svoji življenji. Raje naj ostaneta na varnem..
Se strinjam, ampak nekateri novinarji pač upajo zastaviti svoje življenje za čimbolj objektivno in verodostojno poročanje, nekateri pisunčki pa kar prepisujejo ali si izmislijo informacije nekje v varnem zavetju. Svojčas je bil Areh precej hraber, danes pa mu očitno ni… ...prikaži več več toliko za resnico, kot mu je za ugajanje vladajočim.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Uboga murglska politkomisarka TVhanzija se je ustrasila svoje sence, sploh pa putkine kritike, da se premalo laze v njegovo korist. Ja-ja, Sibirija se zacne pri 5 let in tam do, hmm, dokler ne fliknes!!! Viva Putka, gagaga...
Seveda, putinska svoboda in demokracija. Ponosni nasledniki klavcev lastnega slovenskega naroda imajo tone zagovorov zanje: kučan, janković, fajon, nemec, ....
Pri nas med korono ni bilo nič drugače glede cenzure
Ja, zapori so polni tistih ki so širili lažne informacije...
Rdeča nit je bila enaka. Prepoved in odstranjevanje novic, ki ne ustrezajo korona mafiji.
Kdo je prepovedal? Kaj je bilo odstranjeno?
Zdravniki so bili odstranjeni, če so govorili resnico o virusu...
Kam so bili odstranjeni? Kdo jih je odstranil?
Takšno zakonodajo bi morali sprejeti tudi v EU..Je pa problem, ker bi o tem katere novice so prave, odločale ZDA ...torej tako kot zdaj..Res smo postali hlapci, najprej v EU, ta pa nastavlja rit ZDA...
Ti si obično budalo in nehaj že enkrat srat po vseh možnih forumih
Enoumje ti ne bo prineslo nič dobrega, še nikoli ni... In na forumih, kjer se zbirajo bolj napredni ljudje, kot ste tu, so moji komentarji tudi bolje sprejeti..Ne vem zakaj te to moti ?!...Lahko greš na NoroTv, tam boš našel… ...prikaži več sebi podobne zarukance...
Bolj napredni ljudje 🤣 leglo putinovh govedarjev na mmcju so "bolj napredni ljudje" to bo to 😂😂
Ja, točno tako...MMC je na precej višjem nivoju kot 24 ur ali te strani, da ne govorim kam spada Noratv..
Gnus se kar smeti. Nehi otresat gobec, pa spoki v rusijo.
" na forumih, kjer se zbirajo bolj napredni ljudje, kot ste tu, so moji komentarji tudi bolje sprejeti" hahahhaha. Se ti vid, da mas IQ pod 80, da si domisljas da se "napredni" ljudje zbirajo na takih forumih hahahhahaha.
Pustite užaljene srbske zakompleksance! Prej bodo združeni Albanci v Evropi kot srbijanci.
Luckys nima črednega nagona in je realen. Ubogi ste tisti, ki gledate, vidite pa tisto, kar vam rečejo
Ubogi so tvoji tastari, da so tak stvor spravl na svet. Sej se zavedas tega, ane, luzer? xD
Če so ene zarukane Hrvate sprejeli,ne vidim ovire zakaj ne bi še Albance oziroma Šiptarje sprejeli v EU.
franco- še hitrejši odrešilni razpad EU
Pa Romuni in Bolgari visokotehnološko napredni z največjo svobodo in "vladavino prava".🤔
A je tako težko pisati resnico, da raje umaknemo dopisnico? Seveda bo polno izgovorov, da je potrebno pisati všečno Putinu, ampak to je zgolj nova neresnica. Torej vsi mediji, ki so se umaknili so povedali, kaj so pisali do sedaj… ...prikaži več o Rusiji. In seveda Putin ni Janša, da se ve.
JE TAKO ! 100% u center- srž bistvo novinarskega poročanj/problema ! Kot na Sinjski Alki: UUuuuu SSSssrrrriiiiddduuuuu
Vlasto tudi v Sloveniji ne bo lahko ? V kolikor ne bo ubogala SDS komisarja bo ostala brez službe in se lahko najde na listi PRESSTITUTKE .
Ja, Janez jo bo lastnoročno odvlekel v zapor, kjer bo ostala 15 let.
Naj gre v Ukrajino, pa bo poročala iz prve roke, kaj se pa greje tam?
Bi dodal komentar, pa je F16, že vse po 100% pravici povedal !
Sem pa že upal, da je vendarle kdo z j...i izrekel karkoli proti koristim cepiva.....
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
A po dogi stajl tudi ?
Podpiram odločitev da se začasno prekine poročanje. Škoda da bi dopisnico izpostavljali po nepotrebnem. Tako kot je nepotrebno izpostavljanje Karmen svegelj , za par posnetkov uničenja in bombanidarnja , s snemalcem, tvegati svoji življenji. Raje naj ostaneta na varnem..
Se strinjam, ampak nekateri novinarji pač upajo zastaviti svoje življenje za čimbolj objektivno in verodostojno poročanje, nekateri pisunčki pa kar prepisujejo ali si izmislijo informacije nekje v varnem zavetju. Svojčas je bil Areh precej hraber, danes pa mu očitno ni… ...prikaži več več toliko za resnico, kot mu je za ugajanje vladajočim.
Tudi to kar Areh zdaj počne je nevarno početje. Kmalu bo odletel s položaja.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Uboga murglska politkomisarka TVhanzija se je ustrasila svoje sence, sploh pa putkine kritike, da se premalo laze v njegovo korist. Ja-ja, Sibirija se zacne pri 5 let in tam do, hmm, dokler ne fliknes!!! Viva Putka, gagaga...
Gnoj!
Nazadnje ga je kar ornk kritizirala
jankec- upravičeno ? ali pretirani+ prirejeno !
Seveda, putinska svoboda in demokracija. Ponosni nasledniki klavcev lastnega slovenskega naroda imajo tone zagovorov zanje: kučan, janković, fajon, nemec, ....