še plesen je bolj plemenita kot on
Zmago Jelinčič Lopov
Na spletu lahko za 20 € dobiš naziv kaksnega si zaželiš . Tudi doktorat iz pristinske univerze .
Jaz sem mislila, da je Plemeniti povezan s tem, kar je odnašal iz cerkva.
Že njegovi davni predniki so stezali prste po cerkvenem premoženju-izgleda,da tudi to ostane trajno v krvi.....
Ob imenu Zmago Jelinčič mi plemenitost pride na pamet zadnja... Marsikdo na Dobu je bolj plemenit od njega.
plemeniti lopov
Vse prej kot plemeniti. To si je treba prislužiti ne podedovati.
Kakšen je cenik danes ,plemeniti ?
Na tem forumu, je plemenito popljuvan populist, lažnivec, ljubitelj zarot in alkohola.
Kaj mu pomaga - plemeniti, če pa se obnaša slabše od hudega primtivca... Moral bi nam " navadnim" dajati dober zgled...
Tukaj je primer, kako beseda lahko hitro izgubi svoj pomen.
Von Jelintschitsch
Da se lahko kitiš z nazivom "plemeniti", moraš najprej biti tudi v resnici takšen.
Pravnomočno obsojeni kriminalec.
http://www.leljak.si/images/stories/kaznovani_pistolarji.jpg
Plemeniti kosovar.
Jest grem u pondelk na UE pa bom dal nadimek VESELORITI 😅
od plemenitega je Jelinčič samo P...a
Čestitke k temu plemiškemu nazivu,tudi ime Zlatko je v latinščini Avrelij,kateri je bil svoj čas Rimskin cesar!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
še plesen je bolj plemenita kot on
Zmago Jelinčič Lopov
Na spletu lahko za 20 € dobiš naziv kaksnega si zaželiš . Tudi doktorat iz pristinske univerze .
Jaz sem mislila, da je Plemeniti povezan s tem, kar je odnašal iz cerkva.
Že njegovi davni predniki so stezali prste po cerkvenem premoženju-izgleda,da tudi to ostane trajno v krvi.....
Ob imenu Zmago Jelinčič mi plemenitost pride na pamet zadnja... Marsikdo na Dobu je bolj plemenit od njega.
plemeniti lopov
Vse prej kot plemeniti. To si je treba prislužiti ne podedovati.
Kakšen je cenik danes ,plemeniti ?
Na tem forumu, je plemenito popljuvan populist, lažnivec, ljubitelj zarot in alkohola.
Kaj mu pomaga - plemeniti, če pa se obnaša slabše od hudega primtivca... Moral bi nam " navadnim" dajati dober zgled...
Tukaj je primer, kako beseda lahko hitro izgubi svoj pomen.
Von Jelintschitsch
Da se lahko kitiš z nazivom "plemeniti", moraš najprej biti tudi v resnici takšen.
Pravnomočno obsojeni kriminalec.
http://www.leljak.si/images/stories/kaznovani_pistolarji.jpg
Plemeniti kosovar.
Jest grem u pondelk na UE pa bom dal nadimek VESELORITI 😅
od plemenitega je Jelinčič samo P...a
Čestitke k temu plemiškemu nazivu,tudi ime Zlatko je v latinščini Avrelij,kateri je bil svoj čas Rimskin cesar!