Slovenija
7162 ogledov

Zaradi žalitev poslanke SDS zahtevajo opravičilo

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • irena213 09:43 18.februar 2025.

Mogoče pa točijo šnopček na Trstenjakovi?

• munja 11:34 18.februar 2025.

Vprašaj Tamarinko Vontarinko, ta je o vsem zelo dobro obveščena....

luckyss1 18:13 18.februar 2025.

Pol šnopca, pol pingo soka...temu se reče prikletni špricer...

luckyss1 18:10 18.februar 2025.

Jelko Gobec je kiksnil in zdaj naj se opravičujejo SDSsu ?!...Ti prikletni verjetno zaradi vlage niso diht...

• rd2dmk2 10:17 18.februar 2025.

no tole vas vprašam a ste kdaj videli čokoladne praline z višnjevim likerjem v kakšnem podjetju (no pa tudi v šoli ) ? a je to dovoljeno ? za ravnatelje in za SDS ?

• munja 11:32 18.februar 2025.

Od pralin se sicer ne moreš napit, ampak je pa lahko začetek.... ha, ha.

• rd2dmk2 14:02 18.februar 2025.

munja, a ti veš tisti vic o babici in lešnikih ? no tudi s temi bonboni je lahko podobno. samda se tuki cuza liker, čokolada se pa nabira za. sicer pa tole ni zraslo na mojem zelniku o pralinah s ...prikaži več višnjevim likerjem. e ko bi vi vedeli kdo je to pogruntal... bi vas kap..

• munja 16:00 18.februar 2025.

ej, zdaj sem pa radoveden, pa me ne bo kap, povej!!!

• rd2dmk2 18:09 18.februar 2025.

bolje da ter muči firbec, kot da te pa imam na vesti.

uros8 21:11 18.februar 2025.

Pride prodajalec do starke, da ji bo pokazal kako dela sesalec, ki ga prodaja. Starka mu ponudi vino, on začne piti. Na mizi je krožnik lešnikov in prodajalec jih začne jesti, Starka mu reče, samo jej, jaz jih ne morem, ...prikaži več, nimam zob. Tip veselo je naprej, starka mu pa pove, da ji vnuk pošilja čokolade z lešniki, ona da košček čokolade v usta, čokolada se stopi, lešnik pa na krožnik iz ust prileti. Tako nekako gre zgodba, ki je znana vsakomur, razen streli, ki leti, pa se vedno v kup gnoja zaleti.

• mirror 19:04 18.februar 2025.

Pa ne mi reči, da v zbornici nimate nobene pijače?

• atamama 16:10 18.februar 2025.

Opravičilo SDS? Samo po sodbi z denarno kaznijo..... sicer pa namesto opravičila diskreditacije

• bleki 12:05 18.februar 2025.

Zadrogirani politik, državljani večinoma alkoholiki, ali oboje, le zakaj. Vprašanje za vlado, ki verjamem, da niti pod razno ne vedo.

• 4krogci 19:13 18.februar 2025.

Glede na obnasanje bi ji blo za prepovedat vstop v parlament.....pač nek nivo obnasanja ce si predstavnik ljudstva pa le rabis imet....drugace se gremo lahko scene iz Albanije, Kosova, Črne gore,...

Antikrist9 19:32 18.februar 2025.

Kdaj se je že kdo od bande esesovske opravičil?

• Naklonsky 14:54 18.februar 2025.

Ah, moj prfoks fizike je bil v prejšnjih časih včasih kar orng nalit med predavanji … tudi po glavnem odmoru ali med predmetnimi odmori so prfoksi kar orng zamujali… so pili kakav?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.