Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Ma ko vas jeb... Slovensko zdravstvo plače imate astronomske. Čimprej spokajte kovčke in pejte. Vlada pa naj uredi da lahko brez problemov pride v Slovenijo bivša Juga ali Albanija
Da stavkajo še lekarnarji, ki jim res nič ne manjka, pa tudi delo ni niti podobno stresno in odgovorno kot je neposredno delo s pacienti ... Politika določene strani je odločno prevzela sindikalne vrste. To je lahko edini odgovor.
Vojna je nadaljevanje politike z drugimi sredstvi. Pri nas je stavka enaka vojni. Prače niso več koronske. Kaj pa sedaj? Pravijo, ko gre koza v zelje, so samo dve alternative. Ali zelje pokosit ali kozo ubit. Ograje pri nas so… ...prikaži več pa itak prešvoh-glave so prazne.
Če sem malce zloben potem na CSD stavkajo že 30 let .
čisto nič nisi zloben.
In na kakšen način bodo stavkali v zdravstvenih domovih ?! Bodo namesto dvakrat na dan dvignili telefon le enkrat ?!
ne šli bodo na 2 kavi več,telefon naj pa zvoni...
Stavkajo že od 4. marca 2020, tako da je današnja stavka kot vseh 715 ostalih. Me ne preseneča... 😡
Oprostite, ali ne spadajo storitve izobraževanja in usposabljanja pod izobraževanje, torej SVIZ in Simono Kustec?
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Ma ko vas jeb... Slovensko zdravstvo plače imate astronomske. Čimprej spokajte kovčke in pejte. Vlada pa naj uredi da lahko brez problemov pride v Slovenijo bivša Juga ali Albanija
ti si zmesan tega juznega sranja je ze zdaj prevec
Al pa če te pijavke plačujemo Pa v Švici nimajo dohtarji tok. Beli kreteni
Nobene razlike ni,plače definitivno ne zaslužite,raje še vzeti nekaj.
Da stavkajo še lekarnarji, ki jim res nič ne manjka, pa tudi delo ni niti podobno stresno in odgovorno kot je neposredno delo s pacienti ... Politika določene strani je odločno prevzela sindikalne vrste. To je lahko edini odgovor.
Vojna je nadaljevanje politike z drugimi sredstvi. Pri nas je stavka enaka vojni. Prače niso več koronske. Kaj pa sedaj? Pravijo, ko gre koza v zelje, so samo dve alternative. Ali zelje pokosit ali kozo ubit. Ograje pri nas so… ...prikaži več pa itak prešvoh-glave so prazne.