Koliko naivnih Slovenk in Slovencev živi v revščini ker pokojnine nosijo v Cerkev ? Koliko denarja je Cerkev dobila na prevaro od vernikov ,ki niso imeli svojcev ? O tem nič ne pišete .
Mene hepihepi ne bi olupili. Če bi stopili v stik z mano, bi jih nagnal. Torej, ljudje ne obubožajo zaradi sekt in goljufov, ampak svojega duševnega stanja.
OVCE SO BILE VEDNO ZA STRIŽENJE.
K.U.D. ,da se okrenem po pomoč?????
S takimi se ravno ni za postavljati. Če si bebec te pač šišajo.
Naivnost in nevednost gredo skupaj z neumnostjo .
Koliko naivnih Slovenk in Slovencev živi v revščini ker pokojnine nosijo v Cerkev ? Koliko denarja je Cerkev dobila na prevaro od vernikov ,ki niso imeli svojcev ? O tem nič ne pišete .
še gate bi jim morali pobrati
Za tako prevaro morata biti vedno dva. Lopov in naivna ovca! Prav privoščim jim! Zdaj naj se pa v SĐS stranko vpišejo, pa jih bo Janša lupil, hehehe!
He-he! Tebe bo pa Golobčekše bolj!
Mene hepihepi ne bi olupili. Če bi stopili v stik z mano, bi jih nagnal. Torej, ljudje ne obubožajo zaradi sekt in goljufov, ampak svojega duševnega stanja.
Savina Atai je izobražena in razsvetljena na vseh področjih. Je pa totalna budala, da jo je sekta hepihepi uspela "slečt" do kože.
Ta je pa huda: zadnje denarje je poslala nigerijskemu princu ! Meni se to bere kot da bi vodo v steklenicah zlivala v morje, ker jo morje rabi !
pohlep je hudičevo delo, pohlep je smrtni greh. hepi?
In zdej ona to dela naprej.... samo da je sekta savine a....