Italija se spet pogreza v fašizem in tokrat bo prvi zaploskal naš Janez...
Hahahah Iluckyss ti me znaš vedno spraviti v dobro voljo in nasmejati...me pa zanima tvoja definicija fašizma. Lahko malo bolj razložiš?
saj ne rabijo prepovedat proteste ne v IT ne pri nas....saj če upoštevajo PCT...greš lahko na protest
le bolni ostanimo doma
da bo prej konec te tragikomedije k. virusa, ki ga ni, naj se cepljeni začnejo cepiti kar vsak mesec ;)
No samo vprašanje časa je bilo kdaj se bodo prvi opogumili in začeli počasi javno nasprotovati tem "razsvetljenim". Bravo Italijani, vsaj v tem vam moram čestitat.
To bi morali pri nas narediti takoj, ko so se protesti začeli.
A veš, da je v članku opisana situacija v ITALIJI???
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Italija se spet pogreza v fašizem in tokrat bo prvi zaploskal naš Janez...
Hahahah Iluckyss ti me znaš vedno spraviti v dobro voljo in nasmejati...me pa zanima tvoja definicija fašizma. Lahko malo bolj razložiš?
saj ne rabijo prepovedat proteste ne v IT ne pri nas....saj če upoštevajo PCT...greš lahko na protest
le bolni ostanimo doma
da bo prej konec te tragikomedije k. virusa, ki ga ni, naj se cepljeni začnejo cepiti kar vsak mesec ;)
No samo vprašanje časa je bilo kdaj se bodo prvi opogumili in začeli počasi javno nasprotovati tem "razsvetljenim". Bravo Italijani, vsaj v tem vam moram čestitat.
To bi morali pri nas narediti takoj, ko so se protesti začeli.
A veš, da je v članku opisana situacija v ITALIJI???