To je med Hrvati in Srbi že ustaljena praksa..Vmes pa, slovenceljni nekaj tega pojemo bo diskontni ceni. Naše Varstvo potrošnikov deluje samo na papirju..
Če smem pripomniti. Mene zanima kaj je v FUCTALOVEM mareličnem soku, ki ga veliko popijem. Tako pač, ker me pač zanima, ja pa ker so Srbi baje solastniki Fructala. Tako pač.
Kako oplemenitene so pa tiste, ki jih tako reklamirajo po Sloveniji.
Aja, a samo v Srbijo pošiljajo strupene mandarine??
Kaj pa naše službe za nadzor ??? V Intersparu imajo cele gore hrvaških mandarin. Srbi to že na meji zavrnejo, naši pa spijo, mi pa požremo !!!
Naše službe pa plešejo in se nimajo časa ukvarjati z nadzorom.
one to ugotovijo, ko je že vse pojedeno.
Meni sta še dve ostali, kam (komu) ju lahko vrnem???
Urški,
To je med Hrvati in Srbi že ustaljena praksa..Vmes pa, slovenceljni nekaj tega pojemo bo diskontni ceni. Naše Varstvo potrošnikov deluje samo na papirju..
Bo treba tožbe vlagat!
Če smem pripomniti. Mene zanima kaj je v FUCTALOVEM mareličnem soku, ki ga veliko popijem. Tako pač, ker me pač zanima, ja pa ker so Srbi baje solastniki Fructala. Tako pač.
Ustasi so se odločil, da bojo Srbe pogiftal. Kar jim ni ratal v Jasenovcu in drugih lagerjih, bojo dosegli z mandarinami.
Iz Neretve in Metkovičih so mandarine zakon,so brez koščic in sočne,jih je pa nasadil japonski cesar za darilo
meni se zdijo kisle.
zdaj še ja,vsak teden bodo zdaj bolj sladke