Imajo veliko dela...koliko naredijo je spet davcna skrivnost...pred korono se je na goriskem cakalo tri tedne ,potem so tehnicne zaprli in se ni uvazalo ,takoj ko so tehnicne odprli se je ze spet cakalo tri tedne...torej ? Kje je problem… ...prikaži večm ???
Javna uprava v sloveniji nima meril ne norm...vsi so prezaposleni....spet na goriskem ze dober mesec in pol od vloge cakamo izracun delavne dobe za penzijo...preobremenjeni pa preobremenjeni...koliko izracunov dnevno nekdo naredi je pa skrivnost....
Ta tvoj avto za 12.000 je bil lahko vreden 24.000 € . Edino pošteno bi bilo , morda tudi je , da se po št. šasije ugotovi pri proizvajalcu prodajna cena tega avta . Danes imajo avtomobili lahko do polovice… ...prikaži več cene dodatkov , ki pa se na zunaj ne vidijo . Moj sorodnik je čakal še 50 dni , predno je Dursu uspelo ugotoviti vrednost dodatkov , ki so nato dvignili prodajno ceno avta na 110.000€ on je pa rabljenega kupil za 22.000 €.
Ne razumem čisto natančno, kaj želite povedati, vaš sorodnik je kupil avto za 22 tisoč evrov, Furs pa je ocenil, da je prometna vrednost vozila 110 tisoč evrov? Koliko časa je potrebno, da to ugotoviš?
Davek pa se ne odmeri od cene novega avtomobila, ampak od cene, po kateri je bil kupljen oziroma če ta po oceni Fursa ni realna, po tem, koliko naj bi bil vreden v času prodaje, ne nov.
Kaj a vidva kljukca mislita , da jaz tega ne vem al kaj . Kako naj FURS oceni vrednost rabljenega vozila , če ne ve kakšna je cena novega . Osnovna cena tega avta je ~ 80,000 , dodatkov ima… ...prikaži več pa kot se je izkazalo za ~ 30.000!
Imajo veliko dela...koliko naredijo je spet davcna skrivnost...pred korono se je na goriskem cakalo tri tedne ,potem so tehnicne zaprli in se ni uvazalo ,takoj ko so tehnicne odprli se je ze spet cakalo tri tedne...torej ? Kje je problem… ...prikaži večm ??? Javna uprava v sloveniji nima meril ne norm...vsi so prezaposleni....spet na goriskem ze dober mesec in pol od vloge cakamo izracun delavne dobe za penzijo...preobremenjeni pa preobremenjeni...koliko izracunov dnevno nekdo naredi je pa skrivnost....
To je zato,ker so navadni seratorji.Velike ribe pa jim polzijo med prsti.
Drugič pojdi na durs z molotovko, bodo potem morda kaj hitrejši
Meni so odmerili v enem dnevu. Vsa čast.
Ta tvoj avto za 12.000 je bil lahko vreden 24.000 € . Edino pošteno bi bilo , morda tudi je , da se po št. šasije ugotovi pri proizvajalcu prodajna cena tega avta . Danes imajo avtomobili lahko do polovice… ...prikaži več cene dodatkov , ki pa se na zunaj ne vidijo . Moj sorodnik je čakal še 50 dni , predno je Dursu uspelo ugotoviti vrednost dodatkov , ki so nato dvignili prodajno ceno avta na 110.000€ on je pa rabljenega kupil za 22.000 €.
Ne razumem čisto natančno, kaj želite povedati, vaš sorodnik je kupil avto za 22 tisoč evrov, Furs pa je ocenil, da je prometna vrednost vozila 110 tisoč evrov? Koliko časa je potrebno, da to ugotoviš?
Davek pa se ne odmeri od cene novega avtomobila, ampak od cene, po kateri je bil kupljen oziroma če ta po oceni Fursa ni realna, po tem, koliko naj bi bil vreden v času prodaje, ne nov.
Kaj a vidva kljukca mislita , da jaz tega ne vem al kaj . Kako naj FURS oceni vrednost rabljenega vozila , če ne ve kakšna je cena novega . Osnovna cena tega avta je ~ 80,000 , dodatkov ima… ...prikaži več pa kot se je izkazalo za ~ 30.000!