A bo AI prepoznala tud dojenca v lupini na zadnjem sedežu? Pizda, so fukjeni. Prav resno. Bo zanimivo videti zaplete, do katerih bo prihajalo, ker bo nekdo vozil dojenca na zadnjem zicu, UI ga pa ne bo registrirala. Potem je… ...prikaži več pa samo še korak do tega, da namesto pravega dojenca v lupino vtakneš medota ali bejbi bjorna. Idioti,
Jst sm pa mislu, da je dovoljeno samo za Renoje
+ To sem žele tudi jaz napisati. Verjetno za Renault z starejšim logotipo,
Ančko s seboj pa bo!
točno to sem tud jaz pomislu. Ajde, ne glih ančko, ampak kakšno silhueto.
Sorči- prepozno videl tvoj identičen komentar.
Nič hudega. Pa še pri poplavah ti lahko reši življenje ;-)
Toma,ha ha ha
Hval sicer za opozorilo ... a Francija je vseeno malo daleč ... precej dvoumen naslov ... se vam ne zdi ... pa LP
Naša naloga je da nehamo gledat to sr@nje od medija... samo clickbait in hrvaške novice... no tokrat pa kar francoske
Naših novic/ rabot ne smejo objavljat
Birokratski idiotizem tistih, ki sedijo v bogatih pisarnah, vozijo pa jih šoferji...
Seveda, šofer in birokrat, to sta dva 😂 Tebe pa lahko recimo žena okrog vozi 😂
Ni panike ! Ančko kupiš pa imaš dvojno korist od nje
Jezus, kaj se bodo še spomnili!?
A bo AI prepoznala tud dojenca v lupini na zadnjem sedežu? Pizda, so fukjeni. Prav resno. Bo zanimivo videti zaplete, do katerih bo prihajalo, ker bo nekdo vozil dojenca na zadnjem zicu, UI ga pa ne bo registrirala. Potem je… ...prikaži več pa samo še korak do tega, da namesto pravega dojenca v lupino vtakneš medota ali bejbi bjorna. Idioti,
Kako bo pa UI videla čez zatemnjene šajbe?
Domišljija nekaterih je brezmejna, tako kot neumnost ali naivnost.
Za navadne smrtnike bo popolna kontrola,ko bo bogatun delal kar se mu zljubi.To spada pod reset ki se izvaja.