Slovenija
12342 ogledov

Zapis besne učiteljice, ki ga je delilo skoraj dva tisoč ljudi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • fenix09 06:31 28.maj 2020.

Z vsem spoštovanjem, spoštujem učitelje, ker tudi sam imam neka papir iz pedagogike, pa vendar: Ne stokati, pa tako je. Kako pa mislite da je v gospodarstvu, še posebej če si vzdrževale. Ko dobiš zaradi nesposobnih ljudi klic ob 2.00 ...prikaži več ponoči in moraš iti na 30 km dolgo pot, da odpraviš napako. Če je nebi odpravil bi lahko obstala proizvodnja za nekaj ur ali celo dni in bi dnevno bila izguba 200.000€. Opažam kako v javni upravi tako trpite. Ah mi v realnem sektorju, ki skoraj nimamo delavskih prav

• MK 09:11 28.maj 2020.

jaz jih pa ne več. To je taka banda da ne moreš verjet. Pa same babe. Vse neke pravičnice, ko jim ni pa kaj všeč pa pišejo po FB.

• gregor51 08:03 28.maj 2020.

ma ti učitelji so eni kekci..pa glih prikolico so postavli na morčku zdej pa šola..to jih moti k so se vidli že na hrvaškem predčasno

• MK 09:13 28.maj 2020.

kako ne razumeš, da bi ona vse poslala na počitnice. mogoče pa vabi v svojo prikolico otroke, ki jim starši ne morejo najeti varstva? jaz sem njen zapis razumel tako. halo Žurnal, rabimo njeno telefonsko številko, da to organiziramo.

• bogdan76 09:07 28.maj 2020.

in to vpetek ko imam že vse spakirano neodgovorna vlada.

• MK 09:11 28.maj 2020.

ja gospa bi mela počitnice. tiste šenkane 5-ke je pa itak potalala že konc aprila, samo da ne bo treba spet v šolo. me zanima koliko popravcev je dala v lajfu

• bodočipartizan 08:30 28.maj 2020.

Delovanje vlade: kjer gre za pridobivanje nekih koristi in uveljavljanje moči so zelo odločni, kjer gre za strokovna vprašanja so kaotični in izgubljeni kot osnovnošolci, ki prvič vidijo integrale.

• MK 09:12 28.maj 2020.

tvoji partizani so na TV ponavljali da ni panike, medtem ko je v Italiji umiralo 900 ljudi na dan. jaz bi se skril v mišjo luknjo.

• MK 09:10 28.maj 2020.

baba butasta... smili se mi. ojej, se ji mudi na 2-mesečne počitnice? njena rešitev, da se razglasijo počitnice. ja super. starši pa bodo namesto 2-mesecev problemov imeli 3- mesece problemov. Učiteljica boste vi organizirali varstvo? Ker v gospodarstvu te pa ...prikaži več 14 dni vnaprej obvestijo kaj in kdaj boš počel? Si slišala za službeno pot? Jutri moraš v Munchen. Ti bi seveda pisala ministrici? Folk je zblojen. Očitno je bilo premalo mrtvih....

jezeran 05:25 28.maj 2020.

In kaj imajo za povedat, da jim nič ne manjka. Lepo so doma, snov nabijejo, da jo naj otroci sami predelajo in za to vlečejo lepe plače. Pa še dodatke bi radi. Vse na cesto zmetat pa da jih vidim

jezeran 05:26 28.maj 2020.

Pa še podaljšala bi si počitnice, ker se ji ne da v šolo. Že tako so preveč prosti

• MK 09:14 28.maj 2020.

sigurno je ravnateljica dala dodatek. oni so bili prva frontna linija. me pa zanima kdo se kaj sekira za 2.000 otrok, ki so izginili? kaj pa njihovo znanje učiteljice? ste jih šle s policijo iskat ali s te rekle jebiga..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.