kaj je, vas je strah da pridejo od Dežmana, ki je mimogrede bil zaprisežen LDS-ovec, kaj takega umazanega, zloćinskega ljudem v roke in na vpogled, ki želijo zgodovino prikazat tudi s strani, ki bo pokazala zločine brez primere.?RESNICA… ...prikaži več BOLI, AMPAK PRAV JE TAKO
Sicer Dežman je znan zagovornik kolaborantov in desno usmerjen zgodovinar. Menda so se stranke dogovorile, da bodo bolj prijazne do zgodovine (črne ali bele). Predlagam, da se javno objavi seznam slovencev, ki so kolaborirali in aktivno delovali v OZN, KOS… ...prikaži več in drugih obveščevalnih službah v prejšnji državi. Moj tralala, seznam bi bil predolg, saj smo slovenci zelo dobri ovaduhi, šnofarji in .....
...zakaj???????????????? ...vlada naša, vlada....zato si je tolko želela pridet na ablast..
Juhuhuuu, spet bomo zlagali dokumente!! :)
BRAVO Vlada, BRAVO Dežman!!
Belčki na pohodu...
a si ga potem ti pomagal kurit?
Še malo pa bomo dejali domobranske pokojnine
saj zato pa ne priznajo kolaboracije z hitlrjem moj nono je povedal kaj so delali z ljudmi ob pomoči cerkvenih ovaduhov
Dva , ki če bi sedaj takoj crknila , ne bi bilo za SLO nkakršnje škode!
ves arhiv na internet ,da vidimo kaj se kuha....in kaj se je kuhalo
...zakaj tukajne dajo " za ogled prispevka vpiši..." ...ej kako ste dosadni s temi reklamami...nekaj ne verjetnega!!!!
kaj je, vas je strah da pridejo od Dežmana, ki je mimogrede bil zaprisežen LDS-ovec, kaj takega umazanega, zloćinskega ljudem v roke in na vpogled, ki želijo zgodovino prikazat tudi s strani, ki bo pokazala zločine brez primere.?RESNICA… ...prikaži več BOLI, AMPAK PRAV JE TAKO
katere zločine to?? zgleda si že ti cel arhiv prelistal da veš kaj več ko ostali...
Sicer Dežman je znan zagovornik kolaborantov in desno usmerjen zgodovinar. Menda so se stranke dogovorile, da bodo bolj prijazne do zgodovine (črne ali bele). Predlagam, da se javno objavi seznam slovencev, ki so kolaborirali in aktivno delovali v OZN, KOS… ...prikaži več in drugih obveščevalnih službah v prejšnji državi. Moj tralala, seznam bi bil predolg, saj smo slovenci zelo dobri ovaduhi, šnofarji in .....